Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Slow Food la Brasov / 28-29 august 2010

0

Târg Slow Food în acest weekend în Piata Sfatului

Este ultimul weekend al lunii, atunci e târg Slow Food la Braşov. Cea de-a XVIII-a ediţie a târgului, care are loc între 28-29 august 2010 în Piaţa Sfatului, continuă în coordonatele binecunoscute. 30 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu produse alimentare din cele mai diverse, în intervalul orar 10.00-16.00.

De cele mai multe ori datorită vremii favorabile şi a numărului mare de cumpărători, porţile târgului Slow Food se închid după semnalul trompeţilor, care anunţă orele 18.00, din turnul Casei Sfatului. De aceea este posibil ca în acest sfârşit de săptămână să găsiţi deschis la târg chiar şi după ora închiderii.

Noutăţile ediţiei sunt printre altele mierea de brusture şi valeriană (Octavian Moldovan), uleiul de piper, mărar, uleiul din seminţe de bostan, berea de ghimbir (Paradisul Verde), brânza Tekeroi, cu maturare prelungită de 6-7 luni (Karpaten Milk), struguri din podgoria Dealul Mare şi fructele de sezon (Familia Ciurte). De la târgul Slow Food  nu vor lipsi produsele din carne, brânzeturile, prăjiturile de casă, vinul, pălinca, conservele, gemurile, sucurile naturale sau specialităţile italieneşti.

Şi de această dată organizatorii vă aşteaptă la standul Slow Food cu răcoritoare naturale şi bucate gătite în casă.
Târgul Slow Food este un proiect organizat de Asociaţia „Roadele Pamântului” şi Convivium-ul Slow Food Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov. Evenimentul este inclus în calendarul de evenimente dedicate celor 775 de ani de atestare documentară a Braşovului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.