Slow Food la Brasov / 28-29 august 2010

0

Târg Slow Food în acest weekend în Piata Sfatului

Este ultimul weekend al lunii, atunci e târg Slow Food la Braşov. Cea de-a XVIII-a ediţie a târgului, care are loc între 28-29 august 2010 în Piaţa Sfatului, continuă în coordonatele binecunoscute. 30 de producători din toată ţara vă aşteaptă la standuri cu produse alimentare din cele mai diverse, în intervalul orar 10.00-16.00.

De cele mai multe ori datorită vremii favorabile şi a numărului mare de cumpărători, porţile târgului Slow Food se închid după semnalul trompeţilor, care anunţă orele 18.00, din turnul Casei Sfatului. De aceea este posibil ca în acest sfârşit de săptămână să găsiţi deschis la târg chiar şi după ora închiderii.

Noutăţile ediţiei sunt printre altele mierea de brusture şi valeriană (Octavian Moldovan), uleiul de piper, mărar, uleiul din seminţe de bostan, berea de ghimbir (Paradisul Verde), brânza Tekeroi, cu maturare prelungită de 6-7 luni (Karpaten Milk), struguri din podgoria Dealul Mare şi fructele de sezon (Familia Ciurte). De la târgul Slow Food  nu vor lipsi produsele din carne, brânzeturile, prăjiturile de casă, vinul, pălinca, conservele, gemurile, sucurile naturale sau specialităţile italieneşti.

Şi de această dată organizatorii vă aşteaptă la standul Slow Food cu răcoritoare naturale şi bucate gătite în casă.
Târgul Slow Food este un proiect organizat de Asociaţia „Roadele Pamântului” şi Convivium-ul Slow Food Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov. Evenimentul este inclus în calendarul de evenimente dedicate celor 775 de ani de atestare documentară a Braşovului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează