Sighisoara

0
Tradiţie culturală şi mister, la festivalul de la Sighişoara
de Valeriu RUSSU

(Adevarul Online, 13 iulie 2006)

Sub titulatura de „Tradiţie culturală şi mister medieval european”, Festivalul Sighişoara Medievală 2006 îşi propune ca bătrânul burg să devină, în perioada 28-30 iulie 2006, capitala medievală a României. Ediţia din acest an se doreşte a fi o punte de legătură între trecut şi prezent, o îmbinare a tradiţiei cu postmodernul. În plus, la festivalul din acest an vor participa, cu teatru, muzică veche, dans medieval şi conferinţe, reprezentanţi ai oraşelor înfrăţite cu Sighişoara din Italia, Cehia, Germania, Ungaria.

http://www.adevarulonline.ro/2006-07-13/Prima%20Pagina/traditie-culturala-si-mister-la-festivalul-de-la-sighisoara_191231.html

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează