SIGHISOARA: Minifestivalul Noi pentru Noi

0

În perioada 29 iunie – 12 iulie are loc în Sighișoara, în Turnul Fierarilor, Minifestivalul Noi pentru Noi. Manifestarea este o declinare culturală a conceptului de agregare comunitară prin micro-antreprenoriat, promovat pe www.noipentrunoi.ro.

Scopul proiectului este încurajarea unei atitudini culturale proactive în rândul sighișorenilor, dar nu numai a lor. Ne dorim să convingem membrii comunității locale că activitățile culturale le sunt la îndemână și le pot îmbunătăți substanțial viața și, de ce nu, pot contribui la crearea unei experiențe turistice mai bogate pentru numeroșii vizitatori ai cetății. Dorim ca evenimentele noastre să fie în primul rând interactive. În acest sens, pe perioada celor două săptămâni, lansăm un concurs de fotografie care va avea ca finalitate alegerea celor mai bune 20 de fotografii pe care le vom include apoi într-o expoziție la București, la Bistro Aristocats, în luna august. Pentru acest eveniment suntem susținuți logistic de Epson România (Dorin Dinescu – organizator).

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziției foto a lui Dorin Dinescu. Expoziția va rămâne în Turnul Fierarilor până în 12 iulie.

Sighișoara cu epson

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.