SIGHISOARA: Minifestivalul Noi pentru Noi

0

În perioada 29 iunie – 12 iulie are loc în Sighișoara, în Turnul Fierarilor, Minifestivalul Noi pentru Noi. Manifestarea este o declinare culturală a conceptului de agregare comunitară prin micro-antreprenoriat, promovat pe www.noipentrunoi.ro.

Scopul proiectului este încurajarea unei atitudini culturale proactive în rândul sighișorenilor, dar nu numai a lor. Ne dorim să convingem membrii comunității locale că activitățile culturale le sunt la îndemână și le pot îmbunătăți substanțial viața și, de ce nu, pot contribui la crearea unei experiențe turistice mai bogate pentru numeroșii vizitatori ai cetății. Dorim ca evenimentele noastre să fie în primul rând interactive. În acest sens, pe perioada celor două săptămâni, lansăm un concurs de fotografie care va avea ca finalitate alegerea celor mai bune 20 de fotografii pe care le vom include apoi într-o expoziție la București, la Bistro Aristocats, în luna august. Pentru acest eveniment suntem susținuți logistic de Epson România (Dorin Dinescu – organizator).

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziției foto a lui Dorin Dinescu. Expoziția va rămâne în Turnul Fierarilor până în 12 iulie.

Sighișoara cu epson

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează