Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sighisoara Blues Festival / 24-26 februarie 2011

0

Sighisoara – 19 ianuarie 2011, sursa: comunicatedepresa.ro

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta culturala bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani. Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni… dependenti de acesta muzica.

Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni dependenti de acesta muzica.

Blues Festival

Cand si unde? Editia cu numarul 7 a festivalului se va desfasura in perioada 24-26 februarie 2011. Ca si la editiile precedente spectacolele vor incepe la orele 19.30 iar publicul va fi delectat cu blues in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara.

Programul festivalului pastreaza acelasi format ca si pana acum: adica doua concerte pe seara a cate 80 de minute concertul, prezentate de Berti Barbera, iar cei ce nu s-au saturat pot consuma si mai mult blues la mult-apreciatele jammsession-uri din crama hotelului Sighisoara.

Artistii

Joi 24 Februarie 2011: Crossroads (Romania), Little Brothers (USA)
Vineri 25 Februarie 2011: Diane Blue & Roberto Morbioli (USA), Davina & the Vagabonds (USA)
Sambata 25 Februarie 2011:Steven De bruyn, Roland & Tony Gyselinck (Belgia), Murali Coryell (USA)

Biletele Pretul unui bilet pentru o seara de festival, achizitionat in avans, este de 60 lei. Pretul biletelor cumparate de la casa de bilete a salii este de 70 lei pentru o seara (biletele vor fi disponibile cu o ora inaintea inceperii spectacolelor). Pentru seara de joi 24 Februarie am pregatit o surpriza pentru elevi si studenti: pe baza legitimatiei lor pot procura biletele la pret redus de 30 lei. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 10 ianuarie 2011 si se vor putea achizitiona de la receptia Hotelului Sighisoara (la telefon 0265.771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului.

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighisoara Blues Festival este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara. Evenimentul aduce pe scena romaneasca artisti internationali, scopul sau fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, desi e sarac reprezentat pe scena nationala se adreseaza unui public tot mai numeros in ultimii ani.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.