Sighisoara Blues Festival / 24-26 februarie 2011

0

Sighisoara – 19 ianuarie 2011, sursa: comunicatedepresa.ro

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta culturala bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani. Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni… dependenti de acesta muzica.

Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni dependenti de acesta muzica.

Blues Festival

Cand si unde? Editia cu numarul 7 a festivalului se va desfasura in perioada 24-26 februarie 2011. Ca si la editiile precedente spectacolele vor incepe la orele 19.30 iar publicul va fi delectat cu blues in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara.

Programul festivalului pastreaza acelasi format ca si pana acum: adica doua concerte pe seara a cate 80 de minute concertul, prezentate de Berti Barbera, iar cei ce nu s-au saturat pot consuma si mai mult blues la mult-apreciatele jammsession-uri din crama hotelului Sighisoara.

Artistii

Joi 24 Februarie 2011: Crossroads (Romania), Little Brothers (USA)
Vineri 25 Februarie 2011: Diane Blue & Roberto Morbioli (USA), Davina & the Vagabonds (USA)
Sambata 25 Februarie 2011:Steven De bruyn, Roland & Tony Gyselinck (Belgia), Murali Coryell (USA)

Biletele Pretul unui bilet pentru o seara de festival, achizitionat in avans, este de 60 lei. Pretul biletelor cumparate de la casa de bilete a salii este de 70 lei pentru o seara (biletele vor fi disponibile cu o ora inaintea inceperii spectacolelor). Pentru seara de joi 24 Februarie am pregatit o surpriza pentru elevi si studenti: pe baza legitimatiei lor pot procura biletele la pret redus de 30 lei. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 10 ianuarie 2011 si se vor putea achizitiona de la receptia Hotelului Sighisoara (la telefon 0265.771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului.

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighisoara Blues Festival este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara. Evenimentul aduce pe scena romaneasca artisti internationali, scopul sau fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, desi e sarac reprezentat pe scena nationala se adreseaza unui public tot mai numeros in ultimii ani.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează