Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiului devine pentru o săptâmană Capitala Cărţii!

0

 Timp de 6 zile, Promenada Mall va deveni locul de întâlnire al iubitorilor de carte cu zeci de edituri din întreaga ţară. Invităm sibienii, fie că sunt pasionaţi de lectură, cumpărători ocazionali sau persoane are doresc să ofere un cadou, să descopere la Shopping City Sibiu, alături de brandurile preferate şi miile de titluri special selectate de BookLand”, ne-a declarat Lorelai Mironescu, Center Manager Shopping City Sibiu.

Sibiul, fosta Capitală Culturală a Europei în 2007, se va transforma săptămâna viitoare în Capitala Literară a României. Ineditul târg urban de carte BookLand va ajunge la Sibiu, în Promenada Mall, unde va expune un impresionant playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică şi film, de la cele peste 70 de edituri participante. Caravana BookLand va însufleţi Sibiul cu expoziţii de pictură, sculptură şi ceramică şi seri de lectură publică cu celebrii scriitori şi poeţi sibieni, între 24 si 29 iulie.

Săptămâna viitoare, în Promenada Mall pictorii Tudor Turcu, Sorin Panazan, Dan Zaharia îşi vor expune lucrările în cadrul Caravanei BookLand. Tot la BookLand mai puteti admira si expozitiile de sculptură şi ceramică ale artiştilor plastici Giuseppe Rotta, respectiv Mihaela Vidam.

Declarăm 19.00 ora scriitorilor la BookLand!

Autorii sibieni vin la BookLand! Miercuri, 25 iulie, de la ora 19.00 vă invităm la o sesiune de lectură publică cu: Adrian Popescu, Dragos Varga, Dumitru Chioaru şi Mircea Braga, iar joi, 26 iulie, tot de la ora 19.00 autorii Rita Chirian, Radu Vancu şi Valentin Leahu au pregătit pentru iubitorii de carte o seară specială de lectură.

Euvintage.ro ajunge la Sibiu impreuna cu BookLand!

Euvintage.ro va expune la BookLand o colecţie de piese vestimentare vintage, unice şi interesante, care pot fi achiziţionate de către pasionatele de fashion. Expoziţia euvintage.ro, iniţiată de Monica Tatoiu nu are doar scopul de a vinde, ci are în spate o acţiune caritabilă. Banii obţinuţi din vânzarea oricărei hăinuţe vor fi folosiţi pentru a dota biblioteca fundaţiei “Noi citim

Te aşteptăm cu drag în Promenada Mall să-ţi iei porţia de cultură! Povestea continuă.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”


Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzica, film şi jocuri, aflat la a 2-a ediţie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orase din ţară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât şi prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrelă. BookLanderii sunt aşteptaţi cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale şi momente de excepţie în principalele centre comerciale din România, precum şi în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online

www.book-land.ro
Sub aceeaşi umbrelă, BookLand integrează şi libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoţii şi oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică, fiind la dispoziţia vizitatorilor săi şi după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinaţie.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.