Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiul, gazda unui eveniment francofon multisectorial

0

Întâlnirile Francofone de Afaceri

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu organizează anul acesta a doua ediție a “Întâlnirilor Francofone de Afaceri”, fiind gaza unui eveniment francofon care reunește la Sibiu, timp de două zile, actori economici din România, Franța, Belgia și Elveția.

Evenimentul va avea loc în zilele de 22- 23 iunie 2017 la Hotelul Ramada din Sibiu. Inițiat în anul 2016, evenimentul își propune să aducă în inima României intreprinderi francofone care sunt interesate de domeniul afacerilor din România și totodată să le faciliteze acestora întâlnirea cu viitori clienți sau parteneri.

Program 22-23 IUNIE 2017

“Întâlnirile Francofone de Afaceri” propun participanților  întâlniri BtoB, conferințe și momente de “networking” care oferă o relaționare într-o ambianță informală, reprezentând așadar, un eveniment francofon, multisectorial. Programul evenimentului include ateliere și workshopuri cu diferite tematici, cum ar fi: “Resurse umane”, “România, noul el-dorado” al IT-ului, “Dreptul afacerilor și fiscalitatea în România”, “Investim în România”, care oferă participanților toate informațiile necesare asupra domeniului afacerilor în România și prevederile sale.

Intreprinderi ca: E&Y, BRD, NTN-SNR, TPA, Gruia Dufaut, Agricover vor fi prezente la eveniment, fiind deja pe lista participanților înscriși.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.