SIBIU: Stream of Love, proiecție specială de Ziua Îndrăgostiților la Cinemateca ASTRA FILM

0

Suntem gata să acceptăm că vârstnicii nu sunt ființe condamnate la singurătate? Că dragostea nu ține cont de ceasul biologic? Aruncăm o privire pe gaura cheii în dormitorul vârstei a treia.

Pentru că Ziua Îndrăgostiților se apropie, Cinemateca Astra Film prezintă vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19:00, un film inedit și îndrăzneț: Stream of Love (regia Agnes Sos). Pentru bătrânii unui sat maghiar din Transilvania dragostea adevărată nu seamănă deloc cu cea din filmele de la televizor. Ei vorbesc cu umor și sinceritate despre cele mai intime momente din viața lor. Dragostea este un lucru minunat și chiar dacă timpul și-a pus amprenta peste trupurile lor, în continuare au suflete tinere.

stream of love

Filmul explorează relațiile dintre Feri, un romantic incurabil trecut de 80 de ani, și văduvele satului. Poveștile lor tragi-comice fac dovada că jocul iubirii nu s-a oprit în acest sat îndepărtat desprins parcă din paginile unui basm, în care doar trecerea trenului mai evocă prezentul zbuciumat în care trăim.

Proiecția filmului Stream of Love are loc la sala Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra și Consiliul Județean Sibiu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează