SIBIU: Salată de voie bună la târgul handmade Creative Buzz

0

Salată de voie bună la târgul handmade Creative Buzz

27-29 martie 2015 la Sibiu, în Librăria Habitus

Afis Creative Buzz - ed3

Se ia o librărie cosmopolită şi se aşează în mijlocul unui oraş din centrul ţării. Se curăţă bine înainte de a pune ingredientele, se parfumează cu iz de căldură sufletească şi se umple cu cărţi bune.

Se introduc pe rând straiele făcute cu tehnici din bătrâni moştenite. Acestea se accesorizează cu bijuterii facute manual inspirate din tradiţiile strămoşilor sau din tot ce ne înconjoară. Accesoriile se aleg în funcţie de simţămintele şi compatiblitatea cu personalitatea fiecăruia.

Pe alocuri se presară si obiecte din ceramică lucrate cu migală şi multă imaginaţie. Acestea au fost arse în covate speciale astfel încât să poată rezista ani de zile.

Pentru a da aroma copilariei se vor pune şi jucării croşetate. Acestea sunt create astfel încât să reziste la trecerea vremii şi în acelaşi timp atât de fragile cât să vrei sa le ţii mereu în braţe.

Sentimenul unui cămin cald şi liniştitor va fi sporit de pernuţele pufoase, cusute manual,  pe care le vom adăuga ulterior.

Spre final se înglobează cât mai multe bunătăţi gătite din ingredinete naturale care au scopul de a crea o explozie plăcută a papilelor gustative. Aromele lor îţi  vor rămâne întipărite pe limbă  foarte mult timp.

Toate acestea vor fi înfrumuseţate cu cosmetice preparate din ingrediente naturale primite de la Mama Natură si condimentate cu felicitări dulci, amuzante şi pline de dragoste pentru cei dragi.

Dupa 3 zile în care au stat la încălzit, se vor servi, de dimineaţa până seara, timp de alte 3 zile însorite, de primăvară, sub forma târgului handmade Creative Buzz.

Haide şi tu să gusti puţină voie bună! Vei putea lua cu tine oricare dintre ingredinete.  Sunt la fel de bune si separat.

LEGENDĂ:

Librărie cosmolopită = Libraria Habitus

Mijlocul unui oraş = Piata Mica nr. 4

Oraş din centrul ţării =  Sibiu

3 zile însorite de primavară = 27 – 29 martie

De dimineaţa până seara = 11.00 – 20.00

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează