Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Revolta supremă împotriva sistemului: Left on Purpose la Astra Film Cinema

0

În mijlocul unei filmări despre viața sa, Mayer Vishner a cărui singură rațiune de a trăi în tinerețe a fost revolta, declară că timpul său a trecut, că nu are nimic în comun cu noua generație de tineri protestatari și îi mărturisește regizorului că se va sinucide. Justin Schein trebuie să ia o decizie, fie pune capăt filmărilor pentru că decizia lui Mayer contravine ideii lui inițiale, fie folosește filmul ca un pretext pentru a-și ține intervievatul (și prietenul) în viață.

Left on Purpose

La doar 16 ani, Mayer și-a găsit locul în contracultura șaizecistă. Protestele lui și ale prietenilor săi au pus întrebări despre drepturile omului și libertate în cel mai pur mod cu putință. Și a rămas consecvent toată viața cu revolta aceea, în timp ce foștii lui colegi au renunțat treptat la activism, și-au întemeiat familii și rând pe rând l-au abandonat. Singur, într-un apartament din New York, Mayer se luptă cu depresia clinică și cu dependența de droguri și alcool.

Left on Purpose oferă o perspectivă cinematografică rară asupra prieteniei dintre un regizor și subiectul lui într-un moment limită. Filmul va fi proiectat joi, 3 martie de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Facebook event: www.facebook.com/events/1058888837465474/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.