Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: ReGenerația dă startul Programului Național de Educație pentru Fericire

0

Asociația ReGenerația a devenit din această lună Ambasador local pentru Programul Național de Educație pentru Fericire la Sibiu. Programul constă într-o serie de evenimente, întâlniri și dezbateri organizate în întreaga țară, între persoane interesate să obtină o mentalitate pozitivă și o viață fericită.

La Sibiu, seria de evenimente începe cu difuzarea în premieră a filmului documentar I AM, un documentar despre lume, iubire și esența dezvoltării umane, realizat de renumitul Tom Shadyac.

I AM 27 MARTIE SIBIU_Event Afis SITE-01

Difuzarea va avea loc astăzi, 27 martie, începând cu ora 15:00 la Biblioteca Astra, Sala de conferințe de la et 5. Prețul unui bilet este de 7 lei și accesul este permis în limita celor 200 de locuri pe care le pune la dispoziție sala.

poster

Programul Național de Educație pentru Fericire va continua la Sibiu până în luna iulie cu difuzări și redifuzări de film documentar, dintre titluri menționăm: Happy Movie, Finding Joe, Love, hate and everything in Between, I’m fine, thanks sau Rethinking Happiness.

Rezervări se pot face la nr de telefon 0740017515 sau pe facebook în cadrul evenimentului creat pe pagina Asociației ReGenerația. www.facebook.com

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

Parteneri:
http://program.ipf.ro/
http://www.ipf.ro/

Citește mai mult:
http://regeneratia.ro
http://facebook.com/ReGeneratia

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.