SIBIU: ReGenerația dă startul Programului Național de Educație pentru Fericire

0

Asociația ReGenerația a devenit din această lună Ambasador local pentru Programul Național de Educație pentru Fericire la Sibiu. Programul constă într-o serie de evenimente, întâlniri și dezbateri organizate în întreaga țară, între persoane interesate să obtină o mentalitate pozitivă și o viață fericită.

La Sibiu, seria de evenimente începe cu difuzarea în premieră a filmului documentar I AM, un documentar despre lume, iubire și esența dezvoltării umane, realizat de renumitul Tom Shadyac.

I AM 27 MARTIE SIBIU_Event Afis SITE-01

Difuzarea va avea loc astăzi, 27 martie, începând cu ora 15:00 la Biblioteca Astra, Sala de conferințe de la et 5. Prețul unui bilet este de 7 lei și accesul este permis în limita celor 200 de locuri pe care le pune la dispoziție sala.

poster

Programul Național de Educație pentru Fericire va continua la Sibiu până în luna iulie cu difuzări și redifuzări de film documentar, dintre titluri menționăm: Happy Movie, Finding Joe, Love, hate and everything in Between, I’m fine, thanks sau Rethinking Happiness.

Rezervări se pot face la nr de telefon 0740017515 sau pe facebook în cadrul evenimentului creat pe pagina Asociației ReGenerația. www.facebook.com

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

Parteneri:
http://program.ipf.ro/
http://www.ipf.ro/

Citește mai mult:
http://regeneratia.ro
http://facebook.com/ReGeneratia

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează