Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU ReGenerația dă startul Programului EduAttica, program de educație non-formală pentru liceeni

0

Asociația ReGenerația lansează începând cu luna aprilie programul de educație non-formală pentru liceeni prin care își propune să deschidă tinerilor apetitul pentru dezvoltarea de competențe cheie de viață. Programul pornește cu sezonul de primăvară care constă într-o serie de ateliere, evenimente și întâlniri organizate săptămânal în Sibiu.

Primul atelier “It’s all about Attitude!” va avea loc joi, în 3 aprilie începând cu ora 15:00 în Kleines Café, Piața Huet nr 3, Sibiu.

Numărul de locuri disponibile este limitat, iar rezervări se pot face la
Tel: 0754 551 634 | http://facebook.com/ReGeneratia | http://regeneratia.ro

Costul unui atelier este de 18 lei.

EDUATTICA

Printre beneficiile participării la acest atelier se numără și:
Înțelegerea importanței dezvoltării de competențe de viață
Dezvoltarea unei atitudini deschise către autocunoaștere și auto-observare
Conștientizarea importanței atitudinii de a visa, de a persevera și de a avea răbdare cu atingerea viselor

Programul EduAttica va continua în sezonul de primăvară cu ateliere în fiecare săptămână, până în luna mai inclusiv. Un calendar al evenimentelor va fi disponibil pe site-ul organizației și pe pagina de facebook.

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în luna ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversității, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

Citește mai mult:
http://regeneratia.ro
http://facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.