SIBIU ReGenerația dă startul Programului EduAttica, program de educație non-formală pentru liceeni

0

Asociația ReGenerația lansează începând cu luna aprilie programul de educație non-formală pentru liceeni prin care își propune să deschidă tinerilor apetitul pentru dezvoltarea de competențe cheie de viață. Programul pornește cu sezonul de primăvară care constă într-o serie de ateliere, evenimente și întâlniri organizate săptămânal în Sibiu.

Primul atelier “It’s all about Attitude!” va avea loc joi, în 3 aprilie începând cu ora 15:00 în Kleines Café, Piața Huet nr 3, Sibiu.

Numărul de locuri disponibile este limitat, iar rezervări se pot face la
Tel: 0754 551 634 | http://facebook.com/ReGeneratia | http://regeneratia.ro

Costul unui atelier este de 18 lei.

EDUATTICA

Printre beneficiile participării la acest atelier se numără și:
Înțelegerea importanței dezvoltării de competențe de viață
Dezvoltarea unei atitudini deschise către autocunoaștere și auto-observare
Conștientizarea importanței atitudinii de a visa, de a persevera și de a avea răbdare cu atingerea viselor

Programul EduAttica va continua în sezonul de primăvară cu ateliere în fiecare săptămână, până în luna mai inclusiv. Un calendar al evenimentelor va fi disponibil pe site-ul organizației și pe pagina de facebook.

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în luna ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversității, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

Citește mai mult:
http://regeneratia.ro
http://facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează