SIBIU: Programul Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv – Positive Life” a ajuns la a V-a ediţie

0

Programul Educaţional Internaţional „Viaţa la Pozitiv – Positive Life” a ajuns la a V-a ediţie (lansat în 2011 la Sibiu), ediţiile anterioare putând fi sintetizate astfel:
35 proiecte educaţionale şi de timp liber pentru elevi, părinţi, cadre didactice, comunităţi;
100 instituţii şcolare, de cultură, din administraţia publică locală, ONG-uri;
70 localităţi din mediul urban şi rural din România (35 judeţe);
20.000 beneficiari direcţi şi indirecţi (elevi, studenţi, cadre didactice, părinţi)

COPERTA promo2 INSCRIERI editia5 copy

Invităm instituţiile şcolare să creeze Grupuri de „Voluntari Pozitivişti” cu care să se înscrie în competiţie prin alegerea a 3 proiecte dintre cele oferite de programul educaţional.

Toate informaţiile privind proiectele propuse, înscrierea şi participarea pot fi consultate şi descărcate de pe site-ul nostru: www.viatalapozitiv.wix.com/oficial

Sesiunea de înscrieri este deschisă până la data de 30.11.2015

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează