SIBIU: Programul ”Alegerea mea de azi, Cariera mea de maine”

0

Incepand cu luna mai 2013, Aura Serea | HR Perspectives deruleaza in Sibiu Programul de orientare in cariera pentru tineri ”Alegerea mea de azi, Cariera mea de maine”. Programul include sesiuni individuale de evaluare vocationala, sesiuni de planificare a carierei si ateliere de orientare profesionala.

Programul se adreseaza tinerilor de liceu si de facultate care sunt in situatia de a-si alege drumul profesional, fie o scoala superioara, fie un loc de munca. Scopul acestuia este de a evalua si de a oferi recomandari si instrumente de orientare profesionala tinand cont de inclinatiile native, de talentele personale si de vocatia pentru un anumit domeniu sau o anumita industrie. Beneficiul primar consta in recomandarile aliniate la situatia curenta din piata muncii atat din Romania cat si din UE.

Participarea in cadrul programului se face prin inscrierea directa atat pe pagina dedicata de pe web site, cat si prin telefon sau email, taxa de participare fiind diferentiata in functie de optiunile individuale ale tinerilor.

 

Aura Serea |HR Perspectives exista in piata de consultanta de resurse umane de mai bine de trei ani si aduce cu sine:

 – experienta de 12 ani in Resurse Umane, atat in corporatii cat si in initiative antreprenoriale in Romania

– mai bine de 6 ani de voluntariat in mediul ONG din Romania, 

– de 3 ani in piata de Resurse Umane ca si consultant independent, gestioneaza proiecte de la redesign de procese pana la planificare si facilitare de conferinte, design si livrare de programe de dezvoltare personala si organizationala

– experienta in lucrul cu tinerii pe teme de dezvoltare personala

 

Contact:

Aura Serea – Managing Partner

email: hrconsultant@auraserea.ro

Citeste mai mult:

auraserea.ro

facebook.com/AuraSereaHumanResourcesPerspectives

ro.linkedin.com/in/auraserea

aura serea

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează