SIBIU: Programul ”Alegerea mea de azi, Cariera mea de maine”

0

Incepand cu luna mai 2013, Aura Serea | HR Perspectives deruleaza in Sibiu Programul de orientare in cariera pentru tineri ”Alegerea mea de azi, Cariera mea de maine”. Programul include sesiuni individuale de evaluare vocationala, sesiuni de planificare a carierei si ateliere de orientare profesionala.

Programul se adreseaza tinerilor de liceu si de facultate care sunt in situatia de a-si alege drumul profesional, fie o scoala superioara, fie un loc de munca. Scopul acestuia este de a evalua si de a oferi recomandari si instrumente de orientare profesionala tinand cont de inclinatiile native, de talentele personale si de vocatia pentru un anumit domeniu sau o anumita industrie. Beneficiul primar consta in recomandarile aliniate la situatia curenta din piata muncii atat din Romania cat si din UE.

Participarea in cadrul programului se face prin inscrierea directa atat pe pagina dedicata de pe web site, cat si prin telefon sau email, taxa de participare fiind diferentiata in functie de optiunile individuale ale tinerilor.

 

Aura Serea |HR Perspectives exista in piata de consultanta de resurse umane de mai bine de trei ani si aduce cu sine:

 – experienta de 12 ani in Resurse Umane, atat in corporatii cat si in initiative antreprenoriale in Romania

– mai bine de 6 ani de voluntariat in mediul ONG din Romania, 

– de 3 ani in piata de Resurse Umane ca si consultant independent, gestioneaza proiecte de la redesign de procese pana la planificare si facilitare de conferinte, design si livrare de programe de dezvoltare personala si organizationala

– experienta in lucrul cu tinerii pe teme de dezvoltare personala

 

Contact:

Aura Serea – Managing Partner

email: hrconsultant@auraserea.ro

Citeste mai mult:

auraserea.ro

facebook.com/AuraSereaHumanResourcesPerspectives

ro.linkedin.com/in/auraserea

aura serea

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.