SIBIU: Plăcerea femeilor, un film atipic la Cinemateca Astra Film

0

Cum se schimbă odată cu vârsta raportarea noastră, dar și a celorlalți asupra corpului și sexualității? Cum influențează vârsta, cultura și mentalitatea din comunități diferite înțelegerea nevoilor sexuale ale corpului nostru?

Cinemateca Astra Film prezintă miercuri, 4 martie 2015, de la ora 19 un film nonconformist, Women’s Lust / Plăcerea femeilor (regia Gabi Schweiger), cu un subiect atipic. Documentarul tratează dorințele sexuale ale femeilor trecute de 60 de ani și reflectă diversitatea de nevoi pe care o au prin prisma celor cinci protagoniste care provin din medii sociale diferite.

Women s Lust

Pare greu de crezut că într-o societate hipersexualizată ca a noastră încă mai persistă concepte care condamnă interesul pentru corp și sexualitate la persoanele de vârsta a treia. Filmul urmărește încercările acestor femei de a depăși limitele impuse de societate și de a combate concepte morale grosolane, fie că acestea provin din partea unor străini, fie a propiilor lor copii.

Proiecția filmului Women’s Lust / Plăcerea femeilor are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Cinemateca Astra Film este organizată de Astra Film, CNM Astra și Consiliul Județean Sibiu.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează