Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Oamenii creativi vă dau întâlnire la Creative Buzz, de Florii!

0

DE FLORII TE POFTIM LA HANDMADE, LA FORUMUL GERMAN

22-24 aprilie 2016, zilinc între 11.00-20.00

Oamenii creativi vă dau întâlnire la Creative Buzz, de Florii!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția a 7a și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 22-24 aprilie, între 11:00-20:00.

La târg, vizitatorii vor putea alege dintre sutele de produse handmade și eco expuse pentru vânzare.

Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 7, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Afis-varianta 1

Cei 40 de expozanți vor veni cu multă voie bună, zâmbete pentru toată lumea şi cu o mulţime de lucrări noi, iar organizatorii vă pregătesc o tombolă cu premii, pentru toți cei care achiziționează produse în cele 3 zile de festival.

Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, inclus pe Agenda Culturală Sibiu 2016, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 22-24 Aprilie la Forumul German din Sibiu, zilnic între 11.00-20.00

Povestea handmade este completată de Jucăriada Copiilor, care se va desfășura în sala mică a Forumului German, unde vom amenaja un loc de joacă și activități permanente pentru copii.

Accesul la festival este gratuit!

Facebook: CreativeBuzz
Web: www.magichandstudio.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.