Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu Jazz Festival ediția 48, este aici!

0

La cea de-a 48-a ediție a Sibiu Jazz Festival, vom întâlni artiști din toate colțurile lumii ce vor trezi la viață jazz-ul! Timp de 4 zile Piața Mare din Sibiu va deveni nucleul acestui stil.

Dacă timp de aproape cinci decenii Festivalul de Jazz de la Sibiu a fost un mix de competiție, si diversitate culturală într-un format consacrat, de anul trecut, Festivalul de Jazz a evoluat într-o nouă structură. Concursul de Jazz a devenit o identitate de sine stătătoare, fiind un etalon pentru cei din domeniu – astfel, artiști locali, naționali și internaționali concurează pentru marele premiu de la Sibiu.

Sibiu Jazz Festival a devenit, astfel, un loc pentru promovarea multiculturalismului și a jazz-ului publicului larg. Și în acest an continuăm prin păstrarea aceluiași principiu, deschizând astfel scena românească pentru cei mai cunoscuți artiști din domeniu.

În perioada 17-21 mai, orice iubitor de jazz sau amator de evenimente culturale se poate bucura de o paleta a multiculturalității internaționale. Menționam doar câteva nume care se vor bucura publicul: Vali Boghean Band (Moldova), VEIN feat. Rick Margitza (Elveția, SUA), Luca Ciarla Quartet (Italia), JazzyBit (România), Balázs Balogh Quintet (Ungaria), NOJAZZ (Franța) și Street Jazz – Befunkbop (Spania).

De asemenea, un element nou pentru această ediție este participarea celor de la Pol Belardi’s Force (Luxembrug) – câștigătorii Sibiu Jazz Competition din anul 2017, dar și a celor de la Balázs Balogh Quintet (Ungaria, Croația) – câștigătorii ediției din 2016.

Sibiu Jazz Festival 2018 este un proiect cultural realizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Institutul Cultural Român, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și ROGER.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.