Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu Jazz Festival 2016: o săptămână de jazz

0

Cea de-a 46-a ediție a Sibiu Jazz Festival, care s-a desfășurat între 23 si 29 mai, a adus din nou magia jazz-ului la Sibiu.

În cadrul Sibiu Jazz Festival au avut loc concerte susținute de Modern Art Orchestra (Ungaria), Trio Reijseger – Fraanje – Sylla (Olanda), Sekou Kouyate (Guineea), The Diaspora House (Israel), Dock In Absolute (Belgia, Luxemburg) sau Tangostinato (Italia). Festivalul a debutat cu Concursul Internațional Sibiu Jazz Festival (23-25 mai), la care au participat 16 concurenți (formații si soliști), din Austria, Italia, Republica Moldova, Ungaria și România. 25.000 de persoane au urmarit competiția și momente din festival pe livestream.com, sibiujazz.ro și facebook.com/sibiujazz. De asemenea, concursul a fost urmărit online din 59 de țări.

Modern Art Orchestra 7

Cele șapte seri de jazz au fost prelungite întreaga săptămână în Music Pub cu Jam Sessions și improvizațiile artiștilor invitați în cadrul festivalului. Programul a mai inclus parade ale jazului – Fanfara „CHINDIA BRASS Târgoviște” a încântat mii de sibieni și turiști -, expoziții de fotografie – Focus Jazz, dar și concerte educative și ateliere de creație pentru copii. Pentru prima dată în cadrul evenimentului a fost organizat Jazz for Kids, un proiect inedit prin care muzicienii au provocat audiența la interacțiune prin ingenioase dialoguri cu instrumentele muzicale.

Mai multe imagini și detalii despre ediția de anul acesta a Sibiu Jazz Festival pe www.sibiujazz.ro sau pe www.facebook.com/sibiujazz/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.