Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Încep Zilele Baschetului. 3 zile cu 3 premiere

0

Zilele Baschetului încep joi la Sibiu. În cele trei zile dedicate iubitorilor și susținătorului sportului cu inel, organizatorii au pregătit nu mai puțin de trei premiere.

zilele baschetului sibiu

Joi, în prima zi a evenimentului, va avea loc prima demonstrație de baschet la înălțime din țara noastră. Antrenorul echipei naționale a României, Marcel Țenter, a acceptat provocarea și va ține o lecție deschisă, pe acoperișul corpului nou al bibliotecii din Parcul Astra. Evenimentul este programat la ora 14.00, iar printre norocoșii care vor avea parte de o lecție de baschet din partea antrenorului Naționalei se numără patru tineri selectaţi în urma unui concurs desfăşurat pe reţeaua de socializare facebook.

“Baschetul este de atâta timp la înălţime în oraşul nostru, aşa că ne-am folosit de acest pretext pentru a organiza primul meci de baschet pe acoperişul unei clădiri din Sibiu. Am căutat zeci de variante, de acoperișuri, până să găsim unul care să se potrivească cu standardele impuse de noi. Ȋn final, am ales terasa bibliotecii Astra. Structura terasei asigură siguranţa participanţilor, siguranţă care va fi crescută prin montarea unei plase de protecţie care va împiedica ajungerea mingii pe trotuarul din faţa bibliotecii”, explică preşedintele Asociaţiei Al 6-lea Jucător, Claudiu Hila.

Sambata, 23 august, invitatul special al ediţiei 2014, Virgil Stănescu, va face un antrenament cu public şi va acorda autografe fanilor acestui sport. Evenimentul va avea loc în parcarea Shopping City. Imediat după sesiunea de autografe, va avea loc o tragere la sorţi, în urma căreia doi norocoşi vor fi premiaţi cu vouchere în valoare a câte 100 de lei, pe care le pot folosi în magazinul Decathlon. De premii în vouchere de la Decathlon vor avea parte câte doi spectatori şi la finalele programată sâmbătă, 24 august. Tot sambata CSU Sibiu va avea prima intalire cu fanii, in cadrul sesiunii de autografe de la ora 17.00.

Un premiu inedit – la masă cu Virgil Stănescu – va fi oferit sambata, la ora 13.00. Câştigătorul va lua masa în compania unei legende a baschetului românesc – fostul căpitan al Naţionalei şi actualul vice-preşedinte al Federaţiei Române de Baschet, Virgil Stănescu.

Dumica, în ziua finalelor, la ora 11.30, iubitorii baschetului au parte de o nouă premieră – concursul tradiţional organizat la meciurile de acasă ale echipei locale, CSU Sibiu, “Aruncarea de milioane”, se mută pe platforma… unui TIR! Amatorii de baschet trebuie să nimerească un coş de baschet amplasat într-un TIR în mişcare. Câştigătorul concursului va fi premiat de Shopping City si Pall-Ex Romania.

Meciurile din competiţia de streetball vor avea loc în Parcul Tineretului, în parcarea Shopping City şi în Parcul Sub Arini. In cazul in care vremea va fi nefavorabila actiunile vor avea loc in sala CSS Sibiu de la Teatru.

Zilele baschetului la Sibiu cuprind meciuri de streetball, workshop-uri şi concursuri destinate iubitorilor de baschet. Evenimentul este organizat de Asociația Al 6-lea Jucător. Competiţia se va desfăşura în perioada 22-24 august. Categoriile de vârstă, masculin şi feminin, la care echipele vor concura sunt: U12; U14; U18, OPEN şi +35, premiile fiind de peste 3.000 de euro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.