Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu: Filmul Dublu deschide Este Film Festival 2017

0

A doua ediție a festivalului de film european, Este Film Festival, va fi deschisă de producția românească ”Dublu”, regia Catrinel Dănăiață, prezentată în premieră la Sibiu.

Afis Este Film Festival 2017

Povestea este construită în jurul lui George, un bărbat de vârstă mijlocie care pare să aibă totul: o relație stabilă, o carieră în ascensiune ca arhitect, stabilitate financiară și prieteni cu care să petreacă sau care să îl ajute la nevoie. La o privire mai atentă, însă, personajul pare să fi intrat într-o criză din care nu știe cum să iasă. Problemele lui sunt, până la urmă, problemele unei generații care se confruntă cu instabilitatea emoțională și fuga de responsabilitate, o generație de adulți-copii. Inspirat din realitatea care ne înconjoară, ”povestea lui George poate fi povestea oricăruia dintre noi”, cum însăși regizoarea filmului declară.

Din distribuție fac parte Bogdan Dumitrache, Maria Dinulescu, Corina Moise, Dorian Boguță și Teodor Corban. Premiera internațională a acestui film  avut loc anul trecut în cadrul celei de-a 51-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, iar anul acesta filmul a fost nominalizat la trei categorii în cadrul Premiilor Gopo: cel mai bun debut- Catrinel Dănăiață, cea mai bună imagine- Petru Păunescu și cel mai bun actor- Bogdan Dumitrache.

La Sibiu, proiecția de gală va avea loc în prezența echipei joi, 4 mai, începând cu ora 20.00, la Teatrul Gong.

Aceasta este prima proiecție din secțiunea Film Românesc a festivalului. Programul complet va fi disponibil pe site-ul ESTEFILM.RO, dar și pe pagina Facebook.com/EsteFilm.

Biletele  vor fi puse în vânzare cu o săptămână înainte de festival la Librăria Habitus (Piața Mică, nr.4), precum și înainte de proiecție. Prețul biletului este de 10 lei.

Este Film Festival este un eveniment organizat de Asociația Este Film.

Sponsori: Banca Transilvania, Marquardt, Herlan& Associates, Aqua Carpatica, Vila Fortuna, Syndicat Gourmet, Print Atu

Parteneri: Librăria Habitus, Centrul Ceh, Teatrul Gong,  Astra Film, Studio 73

Parteneri media: Turnul Sfatului, Capital Cultural, Rock Fm, Zile și Nopți

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.