Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Festival handmade în Piața Mică 2-4 iunie 2017

0

Inspiraţia nu vine, inspiraţia e în noi! POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL CREATIVE BUZZ 2-4 iunie 2017, zilinc între 10.00-21.00 în Piața Mică din Sibiu

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 12a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 2-4 iunie, locul magic de întâlnire fiind Piața Mică.

Afis CB - editia 12 2-4 iunie 2017.

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția 12 și își așteaptă vizitatorii în Piața Mică pe 2-4 iunie, zilnic între 10:00-21:00, cu 45 de expozanți și artiști din toată țara.

Scopul evenimentului  este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere.

Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta! “Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei. Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari ân cadrul activităților cu copiii.

Accesul la festival este gratuit!

Facebook: CreativeBuzz Web: www.magichandstudio.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.