Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU Festival handmade Creative Buzz

0

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA

FESTIVALUL CREATIVE BUZZ

24-26 martie 2017, zilinc între 10.00-20.00 la Forumul German din General Magheru 1-3
Dragostea pentru artă a adunat meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 11a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 24-26 martie, locul magic de întâlnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr. 1-3

Afis CB - editia 11- 2426 martie 2017.

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de ciocolată pentru copii, codițe împletite, live bending show & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri! Cu muzică bună, la un ceai aromat, să ne bucurăm de începutul primăverii împreună!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția 11 și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 24-26 martie, zilnic între 10:00-20:00, cu 35 de expozanți și artiști din toată țara.
Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Copiilor le-am pregătit ateliere de ciocolată, singura grijă a micuţilor este să se… murdărească, fireşte, într-un spirit creator. Vom decora figurine simpatice, în tema Sărbătorilor Pascale și vom încerca să ne abținem, cât putem, să nu le savurăm pe loc

“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari ân cadrul activităților cu copiii.
Festivalul handmade Creative Buzz este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual, iar noi, organizatorii mulțumim publicului vizitator,  care, de la o ediție la alta, este tot mai numeros și face acest eveniment posibil.

Accesul la festival  este gratuit!

Facebook: CreativeBuzz
Web: www.magichandstudio.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.