Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Festival Handmade Creative Buzz 15-17 Decembrie 2017

0

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA FESTIVALUL CREATIVE BUZZ, EDIȚIA DE CRĂCIUN

15-17 decembrie 2017, la Forumul German, zilinc între 10.00-20.00

Meșterii faini, talentați și care au crezut în pasiunea lor, vin în acest weekend la “Festival Handmade Creative Buzz la Sibiu – ediția 15”.

Dacă ai nevoie de o injecție de pasiune, cadouri lucrate cu dăruire, patiserie de casă, activități recreative și distractive pentru pitici, aici e locul, la Forumul German Sibiu din strada General Magheru nr. 1-3.

Toate produsele sunt lucrate cu suflet, au un mesaj din partea artizanilor și sunt făcute să aducă bucurie.

“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Vino devreme, să ai timp de vorbă, o plăcintă de casă și un ceai aromat. Dacă nu ai mai ajuns până acum la noi, este musai să o faci acum, te vom impresiona prin tot ce oferă și înseamnă Creative Buzz.

Atmosfera este de poveste, locația uimitoare, iar noi suntem bucuroși să susținem antreprenoriatul creativ din 2014.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

Ne găsești de vineri până duminică, de la 10:00 și până seara la 20:00!

Accesul este gratuit!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.