Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Copiii din Centrele de plasament vor beneficia de 6 ateliere de educație non-formală prin proiectul ”Pregătit pentru mâine!”

0

SIBIU: Copiii din Centrele de plasament Gulliver și Tavi Bucur vor beneficia de 6 ateliere de educație non-formală prin proiectul ”Pregătit pentru mâine!”

În această lună, ReGenerația demarează proiectul “Pregătit pentru mâine” care își propune să ducă către copiii instituționalizați din Sibiu atelierele noastre de educație non-formală, cu tematici practice și de actualitate care să contribuie la dezvoltarea unor competențe esențiale pentru aceștia.

Vom aborda trei teme pe care le vom pune sub forma unor ateliere interactive și le vom duce către beneficiarii Centrelor de plasament Gulliver din Sibiu și Tavi Bucur din Cisnădie. Cele trei teme sunt: “prieteni si anturaj”, “laborator de creativitate” și “dialog despre carieră”, teme abordate de echipa noastră de traineri în perioada 19 august – 2 octombrie în cadrul atelierelor.

Proiectul este finanțat de Fundația Comunitară Sibiu prin participarea la semi-maratonul organizat în 31 mai 2014 și realizat în parteneriat cu DGASPC Sibiu prin dna Director Laura Vîlsan.

afis_Sm_2014_ReGeneratia

“Pregătit pentru mâine!” este parte din programul de educație non-formală EduAttica, program anual pe care ReGenerația l-a demarat în această primavară pentru liceenii din Sibiu.

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţii, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

Parteneri:

http://fundatiacomunitarasibiu.ro/

http://www.dasib.ro/

Citește mai mult:

http://maratonsibiu.ro/pregatit-pentru-maine/

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

logo ReGeneratia copy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.