SIBIU: Aventura verii tale! Școala de Vară Cognosis, ediția a IX-a

0

În perioada 16-23 august, la Sibiu, va avea loc cea de-a IX-a ediție a Școlii de Vară Cognosis, proiect ce iși propune să contribuie la dezvoltarea personală a participanților printr-o serie de workshopuri de psihoterapie, precum și printr-un program social bine structurat, care va ajuta la formarea unui grup coeziv , profitând de atmosfera prietenoasă și de peisajele de basm ale orașului Sibiu.
Poster SDV

Acest eveniment este organizat de studenți voluntari care s-au mobilizat sub numele de ”Federația Cognosis” pentru că vor să contribuie la dezvoltarea profesională a colegilor lor. Fiecare workshop va viza formarea competențelor personale, cum ar fi autocunoașterea, controlul emoțional si dezvoltarea abilităților de relaționare cu ceilalti, cât și informarea despre tehnicile și teoriile care stau la baza abordării terapeutice alese, prin intermediul celor mai buni psihoterapeuți din țară, printre care se numără: Aurelia Vasile, Luiza Udrea, Anca Răducan, Nicoleta Mândrean, Aurelia Maria Banciu, Elena Brănici, Ovidiu Panea și Elena Bouleanu

Ediția de anul acesta oferă posibilitatea alegerii unei abordări terapeutice dintre următoarele șase: CBT, psihoterapie experențiala (plus art terapie), NLP, psihoterapie gestalt, analiză tranzacțională și psihodramă. Astfel, participantul va beneficia pe durata proiectului de 32 de ore de dezvoltare personală în funcție de forma de terapie pe care o va alege.

Deschiderea va avea loc Duminică, 16 August, începând cu ora 18:00 pe Stadionul Municipal Sibiu, pentru a da startul celei mai mari aventuri de dezvoltare personală a studenților din România!

Mai multe detalii se pot găsi pe website-ul oficial al Școlii de Vară Cognosis: http://cognosisite.wix.com/cognosis#!sdv-sdx/cki7

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează