Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Aventura verii tale! Școala de Vară Cognosis, ediția a IX-a

0

În perioada 16-23 august, la Sibiu, va avea loc cea de-a IX-a ediție a Școlii de Vară Cognosis, proiect ce iși propune să contribuie la dezvoltarea personală a participanților printr-o serie de workshopuri de psihoterapie, precum și printr-un program social bine structurat, care va ajuta la formarea unui grup coeziv , profitând de atmosfera prietenoasă și de peisajele de basm ale orașului Sibiu.
Poster SDV

Acest eveniment este organizat de studenți voluntari care s-au mobilizat sub numele de ”Federația Cognosis” pentru că vor să contribuie la dezvoltarea profesională a colegilor lor. Fiecare workshop va viza formarea competențelor personale, cum ar fi autocunoașterea, controlul emoțional si dezvoltarea abilităților de relaționare cu ceilalti, cât și informarea despre tehnicile și teoriile care stau la baza abordării terapeutice alese, prin intermediul celor mai buni psihoterapeuți din țară, printre care se numără: Aurelia Vasile, Luiza Udrea, Anca Răducan, Nicoleta Mândrean, Aurelia Maria Banciu, Elena Brănici, Ovidiu Panea și Elena Bouleanu

Ediția de anul acesta oferă posibilitatea alegerii unei abordări terapeutice dintre următoarele șase: CBT, psihoterapie experențiala (plus art terapie), NLP, psihoterapie gestalt, analiză tranzacțională și psihodramă. Astfel, participantul va beneficia pe durata proiectului de 32 de ore de dezvoltare personală în funcție de forma de terapie pe care o va alege.

Deschiderea va avea loc Duminică, 16 August, începând cu ora 18:00 pe Stadionul Municipal Sibiu, pentru a da startul celei mai mari aventuri de dezvoltare personală a studenților din România!

Mai multe detalii se pot găsi pe website-ul oficial al Școlii de Vară Cognosis: http://cognosisite.wix.com/cognosis#!sdv-sdx/cki7

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.