SIBIU: Atelier decoraţiuni de Crăciun pentru librărie și pomul de acasă

0

Decoratiuni craciun

Ahhh… Pomul de Cãrciun… Ce sentiment de linişte şi bucurie te cuprinde când împodobeşti bradul…

Şi în fiecare an te gândeşti cu ce anume. Şi te duci prin magazine, gãseşti diverse globuleţe şi decoraţiuni, una mai frumoasã ca cealaltã.

Dar cum ar fi ca anul acesta decoraţiunile sã fie facute de tine? Sentimentul de bucurie ar fi şi mai mare. Mai ales în momentele în care le confecţionezi.

În cadrul acestui atelier, alături de toți participanții vom lucra atât pentru bradul fiecăruia de acasă, ar și pentru amenajarea și decorarea librăriei de Sărbători.

Așadar, vă invităm să fiți spiridușii meșteri ai librăriei.

Împreună cu voi realizăm o mulțime de accesorii handmade pe care le vom folosi în amenjarea locației, și pentru bradul vostru de acasă confecționăm globuri magice, din bile de polistiren decorate cu panglici, paiete și multe mărgele.

Cost atelier adulţi: 25 lei

Locaţie: Libraria Habitus, Piața Mică Sibiu, nr. 4

Înscrieri: atelierulmagic@gmail.com

Contact: 0745 047070

Te asteptãm. O sã fie nebunie! 🙂

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează