Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIBIU: Astra Film Cinema își reia programul din 11 februarie cu filmul OUTSIDE

0

Astra Film Cinema, singurul cinema din centrul Sibiului, își reia proiecțiile din 11 februarie, în fiecare joi, de la ora 19:00. Outside (regia: Andrei Schwartz), pimul film programat, a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun documentar, competiția România la Astra Film Festival 2015.

Afis proiectie OUTSIDE

Condamnat pe viață în regimul comunist pentru dublă crimă, Gavril Hrib este eliberat pentru bună purtare după 21 de ani de închisoare. Cu o geanta pe umăr și cu 40 de lei primiți pentru transport, Gavril se regăsește într-o Românie necunoscută aflată în plină tranziție. Inițial filmul prezintă lupta acestuia cu vina și cu viața în interiorul și în afara închisorii.

Hrib și Schwartz se cunosc din 1994, atunci când regizorul a filmat Jailbirds, un documentar despre viața din închisoarea Rahova. În 2004, când Hrib se pregătește pentru eliberare îl sună pe Schwartz. Relația dintre protagonist și regizor este pusă însă la încercare în momentul în care se dovedește că Hrib a servit în toți acești ani o versiune neadevărată a motivului pentru care a fost închis.

De ce și-a prefabricat Hrib o versiune falsă a faptelor pentru care a fost condamnat și cum de toată lumea a luat-o de bună fără a cerceta veridicitatea ei?

Proiecția filmului Outside are loc joi, 11 februarie – ora 19:00 la Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516
Trailer: https://youtu.be/CR9AFCdROp0
Facebook event: www.facebook.com/events/1729756603910474/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.