Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu: Activi pentru incluziune. Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilități

0

Sâmbătă, 5 Octombrie 2019 începând cu ora 16:30 vă invităm la evenimentul public de la finalul proiectului „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ pe str. Cetăţii (Sibiu) în faţa Muzeului de Ştiinţe Naturale şi începând cu ora 17:30 la Sala Thalia.

Proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern și artistic.

Spectacolul prezintă publicului larg momentele artistice de teatru, pantomimă şi dans pregătite de persoanele cu dizabilități participante la cursuri și workshopuri.

La final de proiect mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Sălii Thalia, Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate.

Acţiunea face parte din proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2019 şi Fundaţia Comunitară Sibiu prin fondurile stânse la Maraton Sibiu 2019.

https://www.facebook.com/events/698561400626126/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.