Sibiu: Activi pentru incluziune. Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilități

0

Sâmbătă, 5 Octombrie 2019 începând cu ora 16:30 vă invităm la evenimentul public de la finalul proiectului „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ pe str. Cetăţii (Sibiu) în faţa Muzeului de Ştiinţe Naturale şi începând cu ora 17:30 la Sala Thalia.

Proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern și artistic.

Spectacolul prezintă publicului larg momentele artistice de teatru, pantomimă şi dans pregătite de persoanele cu dizabilități participante la cursuri și workshopuri.

La final de proiect mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Sălii Thalia, Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate.

Acţiunea face parte din proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2019 şi Fundaţia Comunitară Sibiu prin fondurile stânse la Maraton Sibiu 2019.

https://www.facebook.com/events/698561400626126/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.