Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Și în 2011 înotăm pentru cauzele comunității clujene! Swimathon / 16 iunlie 2011

0

18 proiecte au fost înscrise în competiția Swimathon, o platformă de atragere de fonduri prin înot, deschisă și anul acesta comunității clujene de către Fundația Comunitară Cluj. Proiectele înscrise vizează domenii diverse, precum educație și educație specială, tineri, reinserție socială și profesională, sănătate și terapii speciale, reabilitare de locuințe.

Înscrierea înotătorilor care vor reprezenta aceste proiecte în concurs continuă până luni, 27 iunie 2011. De asemenea, se pot înscrie și susținătorii – cei care vor să contribuie cu sume pentru lungimile de bazin înotate de către concurenții preferați, respectiv cu sume fixe pentru evoluția acestora.

Înscrierile se pot face direct pe pagina competiției, unde se pot găsi informații suplimentare despre eveniment: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/.

Swimathon Cluj are loc sâmbătă, 16 iulie 2011, la Complexul de Natație al Universității Tehnice din Cluj, începând cu ora 17.00.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.