Și în 2011 înotăm pentru cauzele comunității clujene! Swimathon / 16 iunlie 2011

0

18 proiecte au fost înscrise în competiția Swimathon, o platformă de atragere de fonduri prin înot, deschisă și anul acesta comunității clujene de către Fundația Comunitară Cluj. Proiectele înscrise vizează domenii diverse, precum educație și educație specială, tineri, reinserție socială și profesională, sănătate și terapii speciale, reabilitare de locuințe.

Înscrierea înotătorilor care vor reprezenta aceste proiecte în concurs continuă până luni, 27 iunie 2011. De asemenea, se pot înscrie și susținătorii – cei care vor să contribuie cu sume pentru lungimile de bazin înotate de către concurenții preferați, respectiv cu sume fixe pentru evoluția acestora.

Înscrierile se pot face direct pe pagina competiției, unde se pot găsi informații suplimentare despre eveniment: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/.

Swimathon Cluj are loc sâmbătă, 16 iulie 2011, la Complexul de Natație al Universității Tehnice din Cluj, începând cu ora 17.00.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează