Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Shopping City Târgu Mureș dă startul acțiunii de curățare a malului râului Mureș pe 15 octombrie

0

Cei mai harnici participanți vor fi recompensați cu vouchere valorice pentru locații partenere.

Târgu Mureș, 13 octombrie 2020 – Shopping City Târgu Mureș, în parteneriat cu Smart Student, îi invită pe toți cei preocupați de mediul înconjurător să se alăture acțiunii de curățare a malului râului Mureș, în condiții de maximă siguranță. Evenimentul va avea loc joi, 15 octombrie, de la ora 14.00, iar punctul de întâlnire este situat în zona Podului Mic pietonal. Oricine poate participa la această inițiativă, pentru a contribui la menținerea unui spațiu urban curat și plăcut.  În semn de recunoștință pentru efortul depus, Shopping City Târgu Mureș va oferi vouchere în valoare de 30 de lei participanților care strâng cel puțin 10 saci de gunoi de persoană.

Cei dornici să ajute se pot prezenta la eveniment echipați numai cu entuzism și grijă pentru mediu. Toate materialele necesare acțiunii –  sacii, mănușile și măștile de protecție, precum și dezinfectanții – vor fi asigurate de partenerul evenimentului, Carrefour.

Acțiunea de curățare a malului Mureșului reprezintă una dintre inițiativele Shopping City Târgu Mureș de a veni în întâmpinarea nevoilor comunității. Printre acestea, se numără și pictura murală realizată pe strada Cutezanței de IRLO, unul dintre cei mai cunoscuți artiști urbani din România.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe www.shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

www.shoppingcitytargumures.ro | Facebook | Instagram

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.