Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO Șezătoarea de lângă Sibiu

0

Pentru toți cei care au auzit de Șezătoarea de la Pietriceaua și pentru cei care nu au auzit încă de ea, avem vești! Pe 9-10 Martie, organizăm o nouă Șezătoare. De data asta la Racovița, comună mare și frumoasă de deal, la sud de Sibiu.

village lifeLa fel ca la Pietriceaua, ne vom distra ca pe vremuri la sat, cântând și dansând jocuri populare, cu bucate alese ardelenești, dar vom și învăța din poveștile și obiceiurile locurilor.

Ca de obicei la Village Life, șezătoarea va fi una autentică și nu de „specatcol”, cu oamenii locului și acasă la ei. Dumneavoastră vă veți integra în atmosferă… și în peisaj 🙂

Când

De sărbătoarea Mucenicilor! 9-10 Martie 2013; incluzând o noapte cu găzduirea la gospodarii locului

Unde

Comuna Racovița, la 24 km de Sibiu, la poalele muntelui Suru, începutul traseului montan Creasta Făgărașilor

Cum ajungem acolo

Șezătoarea va începe sâmbătă 9 martie, la ora 12. Cu mic cu mare, indiferent de pe unde venim, ar trebui ca la 12 fix sa fim în gospodăria gazdei

Cât costă

Taxa de participare la eveniment este de 150 RON/ persoană. Aceasta include evenimentul în sine plus  ce-i trebuie unui om într-o zi și ceva: toate mesele, somn.

Dupa plata taxelor, din încasările totale, 25% acoperă costurile Asociatiei Village Life pentru organizarea evenimentului, iar 75% revine familiilor care au pregătit împreună primirea oaspeților și organizarea șezătorii.  

Până când să confirmăm participarea

Pentru a ne pregăti cum se cuvine,  avem nevoie de confirmarea participării voastre până pe 1 martie.  Pentru a vă înscrie, trimiteți un email la alexandra@villagelife.ro.

Vă așteptăm pentru o sărbătoare a Mucenicilor adevărată, așa cum nu ați mai avut vreodată!

Nota: Odată format grupul de participanți, vă vom pune în  legătură unii cu alții si ne vom aduna în așa fel încât să ajungem în grupuri ad-hoc  la șezătoare.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.