SESIUNI de PREZENTARE în liceele din Sacele

0

SESIUNI de PREZENTARE

–  primele 6 luni din proiectul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” –

Colajprezi-iunie-stiri

Elevii claselor a IX-a de la liceele din Municipiul Săcele  alături de echipa de training a proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la sesiunile de diseminare a  activităților derulate în perioada ianuarie-iunie 2014.

Scopul prezentărilor este de a disemina rezultatele obținute și abilitățile dobândite de elevi în primele 6 luni de activitate ale proiectului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. Astfel, elevii vor vorbi despre modulele de training și atelierele la care au participat, despre excursiile și jocurile organizate de către echipa formată din traineri și voluntari

Sesiunile de prezentare vor avea loc în cadrul celor trei licee partenere din Municipiul Săcele, conform următorului orar:

v     11 iunie, ora 12:00 –  Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”

v     13 iunie, ora 11:00 –  Liceul Teoretic “George Moroianu”

v     17 iunie, ora 9:00  – Liceul Teoretic “Rab Istvan Zajzoni”

Fotografii, articole și materiale video se regăsesc pe site-ul www.multimedia.canbv.ro.

www.canbv.ro; www.multimedia.canbv.ro; www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

Activitățile de promovare fac parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect  susținut de

Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează