Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sesiune Dear Romania la RIUF în Cluj / 23 octombrie

0

Te invităm să participi la o sesiune! Nu te speria, nu e sesiunea de examene, ci o sesiune foto inedită!

 

GRASP Cluj, în parteneriat cu Romanian International University Fair ( http://riuf.ro/) te invită la o ședință foto cum n-ai mai văzut.

Cum? E simplu. Te gândești la un mesaj cât mai original pe care dorești să-l transmiți. Prietenii noștri fotografi vor fi acolo pentru a-l imortaliza într-o poză haioasă, cu tine singur sau împreună cu prieteni. Iți vom trimite poza la o săptămâna după sesiune, si în plus o vom posta alături de celelalte pe pagina noastră de facebook. Asta îi permite mesajului tău să călătorească 🙂

Pentru că GRASP e Societatea Globală a Tinerilor Profesioniști Români și pentru că ne întâlnim la RIUF, ne-am bucura să citim mesaje despre experiența ta în universitate, fie în România ori în străinătate.

Unde și cand? Te așteptăm la locația RIUF – Casa de Cultură a Studenților din Cluj, marți 23 octombrie, între orele 12.00 si 17.00. Nu trebuie să aduci cu tine decât un gând bun pe care să-l împărtășești lumii.

 

NB: Daca nu ai 18 ani împliniți, pentru a poza trebuie să fii însoțit de către un profesor sau un părinte care să-și dea acordul scris.

Dear Romania este o scrisoare către România, exprimând prin fotografie visele şi planurile noastre pentru țară și comunitățile în care trăim. Mesajele din fotografii contureză profilul informal al Romaniei văzută prin ochii oamenilor obişnuiţi. Iniţiativa este adusă în România de către GRASP (www.mygrasp.org ) și face parte din proiectul “Dear World, Write Our (www.dearworld.me ), lansat în Statele Unite ale Americii în urma uraganului Katrina în 2005.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.