Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serviciul European de Voluntariat se prezinta la Aiud!

0

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca alaturi de Societatea pentru Consum Responsabil si Primaria Aiud va invita sa participati la o prezentare cu si despre voluntari internationali. Aceasta va avea loc in 4 aprilie, incepand cu ora 16 la Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

afis FCB - prezentare SEV

Evenimentul este dedicat tinerilor intre 16 si 30 de ani care sunt  interesati de oportunitatile de voluntariat internationale. Vom discuta diverse perspective ale Serviciul European de Voluntariat, intr-o maniera directa si interactiva chiar cu cei implicati in acest program: voluntari europeni aflati in acest moment in stagiu in Romania, voluntari romani reintorsi din stagiile lor si organizatii care gazduiesc voluntari internationali.

Serviciul European de Voluntariat (sau SEV) este inclus in Programul Erasmus+ al Comisiei Europene si permite tinerilor sa deruleze stagii de voluntariat in alta tara decat tara lor de origine, pentru o perioada de la 2 saptamani  pana la maxim 12 luni. Voluntarilor li se asigura cazarea, masa, transportul international si local, suport si sprijin personal si profesional, lectii pentru deprinderea limbii tarii gazda si bani de buzunar, toate prin suportul financiar oferit de Comisia Europeana.

Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poti beneficia o data in viata!

Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului participantii sa isi contureze o imagine globala asupra Serviciului European de Voluntariat astfel incat aceasta oportunitate oferita de Programul Erasmus + al Comisiei Europene sa poata fi folosita la maxim de catre tinerii din comunitatea aiudeana.

Pentru o buna organizare, persoanele interesate sunt rugate sa se inscrie la eveniment pana in data de 1 aprilie, ora 20:00,cu un email/ un sms la src.romania@gmail.com sau 0731455477 (persoana de contact: Diana Calin-co-fondator SRC ).

Participarea la eveniment este gratuita!

Evenimentul face parte din proiectul „3G! Go. Give Gain” derulat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in perioada mai 2013- noiembrie 2014 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.