Serviciul European de Voluntariat se prezinta la Aiud!

0

Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca alaturi de Societatea pentru Consum Responsabil si Primaria Aiud va invita sa participati la o prezentare cu si despre voluntari internationali. Aceasta va avea loc in 4 aprilie, incepand cu ora 16 la Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

afis FCB - prezentare SEV

Evenimentul este dedicat tinerilor intre 16 si 30 de ani care sunt  interesati de oportunitatile de voluntariat internationale. Vom discuta diverse perspective ale Serviciul European de Voluntariat, intr-o maniera directa si interactiva chiar cu cei implicati in acest program: voluntari europeni aflati in acest moment in stagiu in Romania, voluntari romani reintorsi din stagiile lor si organizatii care gazduiesc voluntari internationali.

Serviciul European de Voluntariat (sau SEV) este inclus in Programul Erasmus+ al Comisiei Europene si permite tinerilor sa deruleze stagii de voluntariat in alta tara decat tara lor de origine, pentru o perioada de la 2 saptamani  pana la maxim 12 luni. Voluntarilor li se asigura cazarea, masa, transportul international si local, suport si sprijin personal si profesional, lectii pentru deprinderea limbii tarii gazda si bani de buzunar, toate prin suportul financiar oferit de Comisia Europeana.

Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poti beneficia o data in viata!

Ne dorim ca la sfarsitul evenimentului participantii sa isi contureze o imagine globala asupra Serviciului European de Voluntariat astfel incat aceasta oportunitate oferita de Programul Erasmus + al Comisiei Europene sa poata fi folosita la maxim de catre tinerii din comunitatea aiudeana.

Pentru o buna organizare, persoanele interesate sunt rugate sa se inscrie la eveniment pana in data de 1 aprilie, ora 20:00,cu un email/ un sms la src.romania@gmail.com sau 0731455477 (persoana de contact: Diana Calin-co-fondator SRC ).

Participarea la eveniment este gratuita!

Evenimentul face parte din proiectul „3G! Go. Give Gain” derulat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca in perioada mai 2013- noiembrie 2014 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează