Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seria de evenimente dedicate antreprenoriatului „IMM ReStart – Descopera-ti potentialul” continua pe 12 mai la Sibiu

0

IMM ReStart – Descopera-ti potentialul revine la Sibiu! Evenimentul, dedicat antreprenorilor si managerilor in cautare de resurse, solutii si informatii pentru dezvoltarea afacerii, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 12 mai, la Hotel Hilton, Sibiu. In cadrul evenimentului, experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara aduc in fata auditoriului informatii de actualitate din zona fiscala, financiara si legislativa, precum si solutii de afaceri si diminuare a riscurilor. Totodata, IMM ReStart ofera participantilor ocazia de a beneficia de consultanta specializata personalizata si gratuita in cadrul sesiunilor de intalniri private.

 Foto_IMM ReStart

Majoritatea subiectelor abordate au aplicabilitate generala, fiind utile si companiilor mari si foarte mari. Temele abordate la conferinta sunt de actualitate si aduc in prim plan noutati din domeniul reglementarilor fiscale si legislative (EY Romania), principalele riscuri pentru afaceri, solutii de asigurare si management al riscului (Allianz-Tiriac Asigurari). Pentru o perspectiva de business completa, conferinta ofera si dezbateri cu privire la oportunitatile de dezvoltare personala, astfel, specialisti EY Romania si Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanta angajatilor si psihologia vanzarilor.

Deoarece tehnologia este astazi unul dintre cei mai importanti factori care pot influenta dezvoltarea unei companii, conferinta organizeaza si o sesiune de workshop care aduce in prim plan cele mai noi instrumente si solutii tehnologice. Astfel, se va discuta despre mobilitate si resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin solutii fixe si mobile (Telekom), dar si despre direct marketing, generare leaduri de vanzari, comunicare si portalurile de business (Kompass Romania).

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014 , intalnirile private gratuite cu vorbitorii conferintei sunt disponibile pentru participanti si editia aceasta, si pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=sibiu.

„Caravana IMM ReStart revine la Sibiu cu acelasi format interactiv, oferind antreprenorilor o perspectiva complexa prin integrarea componentelor de consultanta specializata, resurse si instrumente dedicate dezvoltarii, training de dezvoltare personala si intalniri private cu specialisti din companii de renume. Peste 1200 de antreprenori din intreaga tara au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesand resursele complexe si variate pe care le-am pus la dispozitia lor impreuna cu partenerii nostri. In 2015, caravana <<IMM ReStart>> a debutat la Brasov si a continuat la Arad, Sibiul fiind a treia oprire de anul acesta, urmand sa ajunga pana la sfarsitul anului in cele mai importante centre de afaceri din tara, adresand micilor intreprinzatori provocarea de a-si descoperi potentialul”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la Sibiu va fi moderat de Radu Soviani si este organizat in parteneriat cu: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, EY Romania, Kompass Romania, Microsoft Romania, TNT Computers, Coface, REI Finance Advisors, Equatorial (Parteneri) si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu (Organizatie Suport). Partenerii media sunt: Agerpres, Kiss FM Sibiu, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, Cariere, Spatiul Construit, Manager Express, Monitorul de Medias, EvenimenteBiz, SibiuNews, Mesagerul de Sibiu, Amcor si AvocatNet.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Pitesti (28 mai 2015), Iasi (9 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015).

Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/32

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart (2014), Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.