Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seminar regional: ”Economia socială – inovaţie, incluziune” / Cluj-Napoca, 19 Decembrie 2011

0

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă în calitate de partener al proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, având ca și solicitant Consiliul Județean Alba, vă invită la seminarul regional ”Economia socială- inovație, incluziune”. Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, pe data de 19 decembrie 2011, în incinta hotelului Royal Classic, strada Liviu Rebreanu, numărul 39.

 

În cadrul seminarului vor fi abordate teme de maxim interes pentru persoanele implicate în acest domeniu, dar și pentru cei care doresc să se familiarizeze cu acest concept. Propunem astfel să identificam oportunitățile și limitele unei întreprinderi sociale, mecanismele prin care acestea funcționează și condițiile în care afacerea socială este una de succes, capabilă să răspundă nevoilor sociale și resurselor locale.

Vom dezbate aceste teme cu reprezentanți ai Fundației Civitas pentru Societatea Civilă, ai Consiliului Județean Alba, ai Grupului de Consultanță pentru Dezvoltare, Centrul de Formare Continuă și Evaluare a Competențelor în Asistența Socială. De asemenea, vom încerca să aducem în discuție abordări privind economia socială din afara granițelor tării, și ne vom putea bucura de exemplele Die Querdenker, partenerul austriac în acest proiect.

Înscrierile se pot face prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.civitas.ro și trimiterea lui pe adresa raluca.gaiseanu@civitas.ro, sau prin fax la 0264/590.555, până la data de 15 decembrie 2011, ora 16. Agenda seminarului va fi trimisă pe e-mail persoanelor înscrise și publicată după finalizare pe site. De asemenea, decontăm transportul pentru persoanele din afara orașului Cluj-Napoca (tren clasa a II-a sau autoturism cu consum de maxim 7,5 la suta de km), asigurăm cazare pentru cei care sosesc cu o seară înaintea evenimentului, pauzele de cafea și masa de prânz.

Pentru informații suplimentare puteți trimite un e-mail pe adresa raluca_gaiseanu@civitas.ro sau suna la numărul de telefon 0264/590.554, 0743/929.917, persoană de contact Raluca Găiseanu.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.