Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara culturala turceasca la Cora Cluj

0

La Muți Ani, Turcia! – Mutlu Yıllar Türkiye!

In 29 octombrie s-au implinit 91 de ani de cand s-a infiintat Republica Turcia (Türkiye Cumhuriyeti).Turcia este o republică democrată, seculară, unitară, constituțională, cu o moștenire cultural și istorică veche.

Cu aceasta ocazie, Cora Cluj, in parteneriat cu Asociatia „Parinte inFloresti” si cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti, reprezentata de d-na Margareta Aslan Secretar executiv la Institutul de turcologie si studii centro-asiatice, a organizat o seara culturala turceasca pentru clientii sai.

Astfel, copiii au participat la un atelier de pictura pe figurine din ipsos, reprezentand semiluna, in timp ce adultii au participat la o proiectie de imagini din tara sarbatorita.

DSC_2087

Doamna Margareta Aslan le-a prezentat apoi copiilor costumul traditional si povestea in imagini, „Nastratin Hogea”. Activitatea s-a incheiat cu degustare de baclavale oferite de cora, pe ritmuri de muzica orientala.

Acest eveniment face parte dintr-o serie pe care cora si Asociatia „Parinte inFloresti” o propun, cu ocazia aniversarii zilelor nationale ale diferitelor tari.

Urmatoarea seara culturala este destinata Romaniei si va avea loc in data de 30 noiembrie.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.