Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se deschid porțile LollyBoom ediția 2017 Cluj-Napoca

0

Joi, 1.06.2017, se deschid porțile tărâmului LollyBoom pentru 4 zile de super distracție la cel mai mare festival al familiei din România. Spiridușii au pregătit în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca activități, peste 2000 de ateliere creative și activități pentru absolut toate categoriile de vârstă care se vor desfășura într-un cadru de poveste pentru a vă reaminti cu drag de momentele copilăriei sau pentru a vă bucura de zile relaxante și distractive la fel cum o fac și cei mici.

17309145_1930531747179575_4692375133548098637_n

Festivalul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar accesul în cadrul acestuia este gratuit. Atât cei mici, cât și adulții pot participa la atelierele puse la dispoziție de prietenii noștri prin înscrierea disponibilă pe site-ul www.lollyboom.ro. Multe alte surprize vă așteaptă dintre care amintim: spectacole de teatru senzorial, magie, dans, concerte, proiecții de film, tir cu arcul, escaladă, facepainting. Bineînțeles acestea fiind doar o parte. În pauze veți avea ocazia să vă bucurați de preparate delicioase și băuturi răcoritoare care vă ajută să continuați distracția.

Așadar sunteți așteptați să petreceți timp de calitate alături de cei dragi într-o atmosferă veselă, relaxantă, cu o multitudine de activități și ateliere creative la LollyBoom editiția 2017 Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre festival găsiți pe site-ul http://www.lollyboomfestival.com/, cât și pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/LollyBoomFest/ .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.