”Scoate Voluntariatul din Muzeu!” pentru a scoate din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană

0

 Asociația ReGenerația va participa în 25 mai 2013 la semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu în parteneriat cu Asociația PeDale cu proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”. Proiectul își propune să scoată din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană și munca acestora.

Activitatea principală constă în realizarea unor pictoriale foto cu voluntarii asociaţiilor participante și reunirea acestora într-o expoziţie fotografică deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Sesiunile foto vor avea loc în muzee din Sibiu prezentând scene, elemente și activități specifice asociaţiilor participante, şi îşi propun să prezinte acțiunea din spatele proiectelor acestora într-o manieră realistă și practică, accesibilă oricărui cetățean care își dorește să dea înapoi societății prin implicare voluntară.

Ne puteți susține inițiativa în două modalități:

  • Alegând să participați ca și alergători la semimaraton, la cros sau la ștafetă prin înscrierea pe site-ul evenimentului, alegând să alergați pentru ReGenerația și proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”
  • Alegând să susțineți alergătorii înscriși pentru acest proiect prin donarea unei sume între 2 și 25 de lei/km pe site-ul evenimentului

logo ReGeneratia copy

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Parteneri:

pedale.ro/

fundatiacomunitarasibiu.ro/

 

Citește mai mult:

maratonsibiu.ro/

regeneratia.ro

facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează