Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

”Scoate Voluntariatul din Muzeu!” pentru a scoate din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană

0

 Asociația ReGenerația va participa în 25 mai 2013 la semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu în parteneriat cu Asociația PeDale cu proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”. Proiectul își propune să scoată din anonimat voluntarii din spatele proiectelor pentru comunitatea sibiană și munca acestora.

Activitatea principală constă în realizarea unor pictoriale foto cu voluntarii asociaţiilor participante și reunirea acestora într-o expoziţie fotografică deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Sesiunile foto vor avea loc în muzee din Sibiu prezentând scene, elemente și activități specifice asociaţiilor participante, şi îşi propun să prezinte acțiunea din spatele proiectelor acestora într-o manieră realistă și practică, accesibilă oricărui cetățean care își dorește să dea înapoi societății prin implicare voluntară.

Ne puteți susține inițiativa în două modalități:

  • Alegând să participați ca și alergători la semimaraton, la cros sau la ștafetă prin înscrierea pe site-ul evenimentului, alegând să alergați pentru ReGenerația și proiectul ”Scoate Voluntariatul din Muzeu!”
  • Alegând să susțineți alergătorii înscriși pentru acest proiect prin donarea unei sume între 2 și 25 de lei/km pe site-ul evenimentului

logo ReGeneratia copy

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Parteneri:

pedale.ro/

fundatiacomunitarasibiu.ro/

 

Citește mai mult:

maratonsibiu.ro/

regeneratia.ro

facebook.com/ReGeneratia

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.