Science City de 50 milioane Euro la Cluj!

0

Studio de producţie cinematografică, instalaţii de decontaminare a solului, investiţii de 50 de milioane de Euro la Baciu, lângă Cluj. Acestea sunt veştile pozitive cu care Clujul vine în mass media şi în mediul de afaceri. Povestea sună interesant aşa că citeşte continuarea mai jos şi apoi în ziarul Ziua de Cluj.   

„Science City costă 50 de milioane de euro. Polul de competitivitate programat în comuna Baciu va cuprinde centre pentru casele pasive, de decontaminare a solului şi chiar un studio de producţie cinematografică.Polul de competitivitate Science City din Rădaia va fi ridicat după modelul Parcului Industrial Tetarom, iar diferenţa o va constitui segmentul de cercetare, angrenat prin intermediul investitorilor şi al universităţilor clujene. Investiţia se va întinde, în prima fază, pe 50 de hectare, fiind evaluată la 50 de milioane de euro.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează