Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Schimbări „verzi”, de IMPACT, în Straja

0

Sâmbătă, 7 mai 2011 – Asociaţia Pro Straja şi cluburile de inițiativă comunitară pentru tineri IMPACT din Lupeni şi Uricani din cadrul Fundaţiei Noi Orizonturi organizează o acţiune de plantare în staţiunea Straja (jud. Hunedoara). Acţiunea va ajuta la refacerea mediului montan natural în zonă.

Straja, jud. Hunedoara

La iniţiativa Asociaţiei Pro Straja şi a Fundaţiei Noi Orizonturi, 1300 de puieţi de brad vor fi plantaţi în zona stațiunii turistice Straja pe o lungime de 9 km, pe Drumul Crucii și pe Platoul Soarelui. Pe lângă acţiunea de plantare, cele două organizaţii îşi propun să amenajeze spaţii de joacă pentru copii și să amplaseze coșuri de gunoi în stațiunea Straja. Scopul acţiunii este acela a ajuta la refacerea mediului montan natural din Straja şi de a oferi turiştilor care vin în staţiune condiţii cât mai plăcute şi mai prietenoase cu mediul înconjurător.

La acestă acţiune vor participa voluntar 60 de tineri din cluburile IMPACT 1, IMPACT 2, IMPACT Nihil Sine Deo şi IMPACT For Free din Lupeni şi IMPACT Best Hurricane din Uricani.

Acţiunea derulată de Asociaţia Pro Straja şi Fundaţia Noi Orizonturi este realizată în parteneriat cu Ocolul Silvic Lupeni.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.