Schimb de bune practici la Sibiu

0
Dascăli, cercetători, oameni de şcoală, dar şi oameni de business au avut parte de un eveniment special organizat la Sibiu, o sesiune de comunicări ştiinţifice. Ştirea completă este pe site-ul ziarului Monitorul de Sibiu
Schimb de bune practici
Autor: Raluca NICOLAE
„Zeci de dascali sibieni si oaspeti din Germania si Finlanda au luat parte, ieri, la sesiunea de comunicari stiintifice organizata de Grupul Scolar Industrial Energetic Sibiu, la sediul companiei Continental Automotive Systems. În cadrul programului au fost prezentate 24 de articole, printre care: „Managementul educational în contextul dezvoltarii durabile“, „Modele de buna practica în colaborarea cu agentii economici, legatura scoala – comunitate locala“ si „Energetica clasica si energiile durabile, proiecte educationale pe tema energiei durabile si exemple de buna practica“.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează