Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scenă techno în incinta unui hangar de aviație, la Airfield Festival

0

Din festival în festival, în festival, vara aceasta trebuie să ajungi și la Sibiu, pe Aerodromul Măgura unde între 30 iulie și 02 august 2015, Airfield Festival îți deschide apetitul pentru muzică bună, zbor, sporturi extreme și de agrement și activități artistice și recreaționale, într-un peisaj idilic, numai bun să te deconectezi timp de 4 zile de la viața de zi cu zi și să te conectezi la stilul tău de muzică preferat. Pentru că Airfield Festival propune cel mai diversificat meniu muzical al anului> 11 genuri muzicale, în 4 zile, pe 4 scene, 3 outdoor și una indoor.
Airfield Festival - 2014

Airfield Festival
Techno Stage este singura scenă dedicată muzicii techno din România amenajată în interiorul unui hangar de aviație și este locul în care timp de 4 zile vor mixa cei mai hot artiști și DJ ai momentului: Dixon, Âme, Recondite, Mano Le Tough, DJ Koze sau Nick Curly. Este singura scenă de la Airfield Festival unde muzica te ține treaz până în zori, așa că asigură-te că nu ratezi cele mai cool seturi și bucură-te de libertatea sunetului și a mișcării. Sunetul impecabil este garantat de sistemul de sonorizare de ultimă generație, Function One.
Amplasarea scenei într-un hangar de aviație nu e o pură întâmplare, libertatea sunetului vine în completarea senzației pe care ți-o conferă zborul, pentru că la Airfield Festival în timpul zilei poți încerca zborul cu avionul sau cu elicopterul, saltul cu parașuta sau plutirea cu balonul cu aer cald, iar în timpul nopții retrăiești toate aceste senzații unice de libertate la cele mai tari live set-uri, un mix frenetic care te va ține treaz 24 de ore pe zi, timp de 4 zile.
Airfield School of Talents

Încă de la început, Airfield Festival susține și promovează tinerele talente, DJ promițători și proiecte muzicale aflate la început de drum, în cadrul programului Airfield School of Talents. Artiștii în curs de afirmare au șansa de a fi în lineup-ul unui festival de anvergură internațională alături de nume consacrate precum Little Dragon, Blomqvist, Gus Gus sau Jazzanova Live feat. Paul Randolph și de a mixa pe aparatură profesională. Dual Shaman (Live), Dj Ethylen, Cans, Zgîrie Disc, Poliglot, The Funk Brothers, Electroclown, Sonic Vibe, Alex Modoi, Tardigrade și artiști belgieni: The Visitor, Lisseman, Stefius Clay Vs. Smulcky, Dj Mathy, Doblow își vor demonstra skill-urile la ediția din acest an. Airfield School of Talents înseamnă multă energie, prospețime și un sound inovator.

Program Techno Stage
Joi, 30 iulie (21:00 – 06:00): ADUB & RAZVAN MATE, BOG, RECONDITE (Live), ÂME, DIXON
Vineri, 31 iulie (21:00 – 07:30): ADI DUMITRA & TOYGUN, NICK CURLY, MANO LE TOUGH, MATHIAS KADEN (LIVE), GULLY, DJ ETHYLEN
Sâmbătă, 01 august (19:00 – 07:30): BOZZO & ATON PANN, CIPRIAN POPA, LIQUID, M.A.N.D.Y., DJ KOZE, RAY OKPARA, DUAL SHAMAN LIVE
Duminică, 02 august (20:00 – 06:00): OTHERS, MANO, MIHAI POPOVICIU, ANDREY PUSHKAREV, IZHEVSKI & GORJE HEWEK
Abonamente și bilete pentru o zi
Până în 29 iulie, prețul unui abonament la Airfield Festival este 219 RON și poate fi cumpărat din rețeaua Eventim, din punctele de vânzare fixe Airfield și online de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. În ziua evenimentului prețul unui abonament va fi de 269 RON. Biletele pentru o zi pot fi deja achiziționate de pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro, dar vor putea fi cumpărate și de la punctele de vânzare amplasate la intrarea pe Aerodromul Măgura, la prețul de 70 RON.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.