Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou din Sibiu

0
  • Paula Seling – una dintre cele mai titrate voci ale României, revine la Sibiu într-o ipostază inedită, în spectacolul ”NEW YEAR’S JAZZ”, evenimentul monden al sfârșitului de an.

  • Evenimentul se va desfăşura în 31 decembrie 2015 şi 1 ianuarie 2016, la Sala Thalia, cu începere de la ora 18.

Formatul inciant al celei de a 7-a ediții a Concertului de Anul Nou în Sibiu evocă atmosfera de glorie a jazz-ului, într-o scenografie excepţională, susţinută de aranjamente muzicale spectaculoase. Îndrăgita artistă Paula Seling va interpreta  piese de referință ale genului, împreună cu Mihaela Pâțan, Sibiu Big Band și invitații Romulus Cipariu și Ciprian Dancu. Biletele au fost puse în vânzare în 25 noiembrie în reţeaua Eventim (Librăria Humanitas, magazinele Orange Vodafone, Germanos) şi online, pe eventim.ro.

Sibiu_Big_Band

“Dacă anii precendenţi au avut în prim plan repertoriul simfonic, concertul de vioară, opereta cu balet clasic, tango-ul în coregrafie modernă sau valsul cu o tentă rock, cea de a 7-a ediţie reunește pasiunea sibienilor pentru jazz cu aprecierea de care se bucură aici una dintre cele mai titrate voci ale României, într-un nou format inciant: ”NEW YEAR’S JAZZ”, cu Paula Seling și Sibiu Big Band” au declarat organizatorii.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 7 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – și probându-și, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfășurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă și atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât și din București, Alba Iulia și alte orașe importante.

Cadrul elegant al sălii ”Thalia” a Filarmonicii de Stat din Sibiu, invitaţii-star (Alexandru Tomescu, Răzvan Mazilu, Judith State, Rodica Vică, Daniela Vlădescu, Zoltan Nagy, Alina Petre și Paolo Campigotto etc.), programul rafinat și de fiecare dată altfel, elementele-surpriză ale fiecărei ediţii, fotografiile la panou, cât și cupa de spumant oferită spectatorilor la finalul celor două reprezentaţii (pe 31 decembrie și 1 ianuarie) au intrat, deja, în tradiţie, iar ”Concertul de Anul Nou” este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale mondene ale finalului de an.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.