S-au deschis înscrierile la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților din 19 iunie 2016!

0
  •  Până în 25 martie, taxa de participare este de 70 de lei/ membru de echipă pentru companii sau individual
  • Suma strânsă din taxele de participare va fi donată Comitetului Național Paralimpic pentru susținerea sportivilor paralimpici români ce va fi prezent la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din septembrie 2016

DHL a dat start înscrierilor la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, unul din cele mai îndrăgite evenimente de alergare din România, care are loc în Poiana Brașov, şi se află anul acesta la ediția cu numărul 7. Înscrierile sunt deschise pentru concurenți pe website-ul oficial al competiției www.maratondhl.ro.

dhl

Echipa de organizare a evenimentului estimează o creștere organică cu 20% a participării în competiţie, mai ales că și anul acesta taxele de participare se vor duce către cauza caritabilă sprijinită anul trecut. După ce datorită donației din 2015, în valoare de 12.000 de euro provenită din participarea a peste 1.000 de alergători a fost posibilă pregătirea și calificarea celui mai mare număr de sportivi din istoria Comitetului Național Paralimpic, anul acesta banii proveniți din taxe vor sprijini prezența lotului paralimpic la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din luna septembrie 2016.

Taxele rămân neschimbate, iar concurenții sunt așteptați și anul acesta pe platoul de la Stâna Turistică din Poiana Brașov, care rămâne gazda evenimentului și spațiul unde se vor desfășura operațiunile logistice ale evenimentului. 

Categoriile de concurs și traseu sunt, ca și în edițiile precedente: Ștafeta – echipe de 6  persoane x 7 km (ștafetă masculin, feminin sau mixt),  Semimaraton –  21 Km (individual masculin şi feminin, 16- 18 ani & 19 – 59 de ani) , Maraton – 42 Km  (individual – masculin si feminin, 19 – 40 de ani, respectiv 41 – 59 de ani).

Copii sunt încurajați să participe în concurs și vor beneficia de gratuitate, fie la proba de ștafetă (14 – 18 ani) sau la Crosul Copiilor, care se desfășoară separat de competiție, pe un traseu distinct și distanțe de la 250 de m până la 1.000 de m, pe categorii de vârstă începând cu 5 ani și până la 14 ani.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro.

Vă așteptăm la Start!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.