S-a lansat primul cabinet stomatologic anti-cariat

0

Care carte ți-a adus zâmbetul pe buze? S-a lansat primul cabinet stomatologic anti-cariat.

Un cabinet stomatologic din Cluj-Napoca recompensează cititorii de carte în moduri inedite. Oferă reducere de 10% din valoarea lucrărilor stomatologice acelor clienți care dau check-in pe Facebook la cabinet spunând care carte le-a adus zâmbetul pe buze.

cabinet stomatologic anti-cariat

”Oamenii care citesc cărți zâmbesc mai mult și chiar mai frumos. Și pentru noi e foarte important ca oamenii în general și clienții noștri în special să își etaleze dantura în public. Dacă pacienții noștri nu zâmbesc, nu se vede rezultatul muncii noastre” spune dr. Marius Bud, proprietarul cabinetului MB Dental.

În sala de așteptare a cabinetului există o serie întreagă de cărți pe care pacienții le pot citi în timp ce stau acolo.

Pacienții cabinetului pot să se bucure de reducerea de 10% și dacă au poză de profil pe Facebook cu ei citind o carte (așa-numitul book selfie). Astfel, MB Dental se alătură campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față, campanie care pune cărțile în locuri unde nu au mai fost până acum: la service auto sau pe pagina unui magazin online de haine. Un mesaj care promovează cartea a ajuns și pe tricoul lui Andi Moisescu. De asemenea, campania vine cu o propunere pentru primăria Cluj-Napoca: în prima duminică din fiecare lună, călătorii care citeșc în autobuz să nu plătească bilet.

”La anticariat mergem să ne căutăm cărți uzate. La un cabinet stomatologic anti-cariat mergem să recăpătăm zâmbetul pe buze. Acum oamenii pot să își contamineze și prietenii din mediul virtual cu bucuria adusă de cărțiele de calitate” spune Victor Miron, unul din inițiatorii campaniei Cărțile pe față. ”Ineditul acțiunilor de promovare a cititului vine să demonstreze cât de mult ajută cărțile în dezvoltarea creativității.” adaugă Victor.

Poate că, prin astfel de inițiative și campanii, oamenii vor ajunge să vorbească tot mai mult despre cărți și despre personaje din cărți. Cine știe, poate cititul va deveni noul sport național.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează