Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a dat startul final

0

S-a dat startul celei din urmă faze a Campionatului Universitar de Minifotbal, etapa finală. În perioada 5–7 mai, cele mai bune opt universități din ţară se întâlnesc la Brașov pentru a-și disputa titlul de campioană universitară. În urma tragerii la sorți desfășurate astăzi, s-a stabilit și programul turneului final.

Afis BV

La deschiderea oficială a competiției organizată de Student Sport au participat loturile echipelor participante, festivitate urmată de tragerea la sorți care a stabilit grupele și programul turneului final. Așadar, din grupa A fac parte Academia de Poliție „Al. I. Cuza” din București, Universitatea Politehnica București, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara, în timp ce în grupa B se vor înfrunta Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” Iași, Universitatea „Petru Maior” Târgu Mureș și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Toate meciurile se vor disputa la baza sportivă Fan Sport, în incinta școlii nr. 2 din Brașov.

Deja o tradiţie pentru campionatele universitare, în ziua finalelor, organizatorii aduc la Brașov o echipă a Generaţiei de Aur pentru a disputa un meci cu fostele glorii ale Brașovului și cu o echipă ce va reprezenta trustul Dolce Sport. Sunt așteptați să intre în teren jucători de renume ai fotbalului românesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Gâlcă, Victoraș Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alături de alte legende ale fotbalului brașovean.

Un alt meci demonstrativ pregătit de organizatori va aduce față în față două echipe de fotbal feminin, spre deliciul tuturor celor prezenți. Momentele artistice din data de 7 mai sunt asigurate de Majoretele de la Râșnov și Majoretele de la Săcele, care vor oferi mai multe reprezentații de cheerleading. Organizatorii au pregătit premii şi pentru spectatori, care au șansa să câștige diverse produse de la sponsori.

Campionatul Universitar de Minifotbal a început în data de 6 martie 2014 și a aliniat la start 23 de universități din 10 centre universitare. În urma disputării meciurilor din cele patru grupe formate, primele două echipe clasate și-au asigurat locul la faza finală.

Vezi: Program turneu final

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără implicarea sponsorilor și a partenerilor: Coca-Cola, Cris-Tim, Agenția Națională Anti-Doping, Radio România, Domo, Domeniile Ostrov, Ecopier, Fan Courier, Trespass, Intersport, Metrorex, RAT Bv, Phillips, DAC Construcții, Xerox, Lac de Verde Breaza, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov, Proedus, Federația Română de Minifotbal, Federația Română de Tenis, ANOSR, UNSR, LSRS, stiriong.ro, Dolce Sport, Prosport, Agerpres, studentie.ro, Sport în România, Vision Media Plus, sportrevolution.ro, onlinestudent.ro, Newsbv.ro, Mix tv.

Mai multe detalii despre turneul final, Campionatul Universitar de Minifotbal și Student Sport se află pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina oficială de  Facebook www.facebook.com/StudentSport.

DSC_5679

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.