„România prinde rădăcini” în Ardeal!

0
Voluntarii sărbătoresc prin muncă de 1 mai lângă Alba-Iulia! România prinde rădăcini la propriu şi în Transilvania. La urma urmei, Transilvania este ţinutul de dincolo de păduri, nu?
„România prinde rădăcini” ajunge de 1 mai în Ardeal, la Alba-Iulia!

„Voluntarii campaniei „România prinde rădăcini” vor sărbători muncitoreşte ziua de 1 mai 2009 prin plantarea de puieţi pe o suprafaţă de 6,7 hectare de teren din localitatea Ighiu de lângă Alba-Iulia. Campania ajunge pentru prima oară în Ardeal, după ce a împădurit mai multe zone afectate de defrişări şi inundaţii din Moldova şi Oltenia, începând din octombrie 2008.”

Articolul complet este pe website-ul celor de la Mai Mult Verde.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează