RHS Company oferă echipamente IT pentru SOS Satele Copiilor România

0

Prin implicarea firmei RHS şi cu sprijinul BenQ, Canon şi ASUS, copiii din SOS Satele Copiilor Bucureşti, Cisnădie şi Hemeiuş, cât şi cei din Comunităţile de Tineri beneficiază, începând cu sfârşitul lunii martie 2011, de zece calculatoare noi, şase imprimante, de două copiatoare şi două videoproiectoare, precum şi de alte accesorii IT. Toate aceste echipamente permit o mai bună desfăşurare a activităţilor educaţionale şi recreative ale copiilor şi tinerilor care sunt sprijiniţi prin programele SOS Satele Copiilor România.

RHS Company este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de pe piaţa IT din România ce îşi propune să asigure acces facil la performanţă şi eficienţă, oferind partenerilor săi o relaţie puternică şi de încredere, pe termen lung. Cu peste 200 de angajaţi, având sediul central în Bucureşti şi şase centre regionale care acoperă integral teritoriul României, RHS Company este dedicată celor peste 1500 de clienţi, oferind cele mai noi tehnologii ale unor producători de notorietate.

Despre SOS Satele Copiilor

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizaţii non-profit din lume. Înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, acţionează în 132 de ţări, oferind 1.800 de programe şi servicii unui număr de peste 1 milion de beneficiari.

SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi, la 20 de ani de la înfiinţare, peste 1.000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează