Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista ARTe recruteaza reporteri, redactori si fotografi

3

Revista ARTe recruteaza reporteri, redactori si fotografi

ARTe nu inseamna doar o revista de arte si culturi, ARTe a devenit o comunitate a redactorilor si cititorilor. Rolurile se schimba: redatorul devine cititorul, iar cititorul revistei poate oricand sa ne contacteze pentru o colaborare cu noi, pentru un articol ce se vrea, se cere a fi publicat.

Iar acum cautam persoane noi pentru roluri noi. Cautam reporteri, redactori si fotografi. Reporterii ARTe vor merge pe teren si vor spune in propozitii frumoase ce emotii le-a trezit evenimentul respectiv (concert, expozitie, atelier, film, lansare de carte, etc.). Redactorii pot scrie despre carti, filme, formatii (de orice gen muzical), concepte din arta, pictura, fotografie, sculptura, poezie. Singura limita este creativitatea individuala. Iar fotografii…ei bine, fotografii vor surprinde cu aparatele lor un articol din viata sau cadre pentru articolele colegilor.

ARTe recruteaza

Cei ce vor sa faca parte din echipa sunt rugati sa trimita un articol de o pagina despre ceea ce ii pasioneaza in viata, impreuna cu datele de contact (nume, preunume, adresa de mail, telefon, oras) si postul dorit, pe adresa:  revistaarte[at]initiativedurabile[.]ro Evident, pentru fotografi asteptam varianta foto a pasiunilor personale. Avem si dead-line: 17 ian. 2013, ora 20.00

ARTe este primul proiect AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative si prin titlul adiacent de “Revista de arte si culturi”, revista propune cititorilor interviuri cu artisti contemporani in plina definire, cu oameni ai artelor, prezentarea povestilor din spatele fotografiilor, a filmelor si a cartilor ce merita a fi luate in considerare. Coregrafia si muzica sunt de asemenea domenii care vor fi des intalnit printre articolele revistei. 

Ne propunem sa lansam noile numere ale revistei in locuri cu dichis, in spatii de consum cultural, in open spaces, vom mediatiza intens revista si articolele prezentate pana vom gasi finantarea necesara pentru a  tipari articolele de coletie, un numar pe an.
Citeste numerele precedente ale revistei  in sectiunea „Revista” de pe site-ul arte.initiativedurabile.ro (fara www)

ARTe detine ISSN.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.