Revista ARTe recruteaza reporteri, redactori si fotografi

3

Revista ARTe recruteaza reporteri, redactori si fotografi

ARTe nu inseamna doar o revista de arte si culturi, ARTe a devenit o comunitate a redactorilor si cititorilor. Rolurile se schimba: redatorul devine cititorul, iar cititorul revistei poate oricand sa ne contacteze pentru o colaborare cu noi, pentru un articol ce se vrea, se cere a fi publicat.

Iar acum cautam persoane noi pentru roluri noi. Cautam reporteri, redactori si fotografi. Reporterii ARTe vor merge pe teren si vor spune in propozitii frumoase ce emotii le-a trezit evenimentul respectiv (concert, expozitie, atelier, film, lansare de carte, etc.). Redactorii pot scrie despre carti, filme, formatii (de orice gen muzical), concepte din arta, pictura, fotografie, sculptura, poezie. Singura limita este creativitatea individuala. Iar fotografii…ei bine, fotografii vor surprinde cu aparatele lor un articol din viata sau cadre pentru articolele colegilor.

ARTe recruteaza

Cei ce vor sa faca parte din echipa sunt rugati sa trimita un articol de o pagina despre ceea ce ii pasioneaza in viata, impreuna cu datele de contact (nume, preunume, adresa de mail, telefon, oras) si postul dorit, pe adresa:  revistaarte[at]initiativedurabile[.]ro Evident, pentru fotografi asteptam varianta foto a pasiunilor personale. Avem si dead-line: 17 ian. 2013, ora 20.00

ARTe este primul proiect AIDA, Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative si prin titlul adiacent de “Revista de arte si culturi”, revista propune cititorilor interviuri cu artisti contemporani in plina definire, cu oameni ai artelor, prezentarea povestilor din spatele fotografiilor, a filmelor si a cartilor ce merita a fi luate in considerare. Coregrafia si muzica sunt de asemenea domenii care vor fi des intalnit printre articolele revistei. 

Ne propunem sa lansam noile numere ale revistei in locuri cu dichis, in spatii de consum cultural, in open spaces, vom mediatiza intens revista si articolele prezentate pana vom gasi finantarea necesara pentru a  tipari articolele de coletie, un numar pe an.
Citeste numerele precedente ale revistei  in sectiunea „Revista” de pe site-ul arte.initiativedurabile.ro (fara www)

ARTe detine ISSN.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

Comentează