Revelionul Copiilor la Brasov / 3 ianuarie 2011

0

REVELIONUL COPIILOR – Concert Mihai Constantinescu la Piata Chilipir, in 03 ianuarie 2011, ora 17:00.

Deoarece in acest an Targul de Craciun de la Piata Chilipir din Brasov (Mihai Viteazu 1-3) a fost deschis alaturi de „Oraselul copiiilor” organizatorii au incercat sa aduca cat mai multe atractii pentru cei mici creind cel mai mare Luna Parc din …Brasov. Acesta contine: masinute busitoare, montagne russe, roata gigant, trenuletul animalelor si nu in ultimul rand, trenuletul Thomas care ii va plimba pe copii gratuit in data de 3 ianuarie incepand cu ora 17:00.

Se da drumul la distractie deoarece organizatorii le ofera celor mici inca o surpriza – „Revelionul Copiiilor”. 10 clowni care fac parte din grupul Ballonissimo vor face figurine din baloane pe care le vor oferi gratuit copiiilor prezenti. Tot gratuit, la casuta Exclusive Party – „facepainting” – cele 2 zane bune, ii vor transforma pe copii in cele mai dorite personaje.

Pentru cei care au uitat sa ii spuna o poezie Mosului, acesta revine impreuna cu reni si oameni de zapada pentru a face poze si a-i bucura pe cei mici. Nu vor lipsi mascotele Disney, care se vor da cu saniuta pe derdelus alaturi de copii, asadar, organizatorii va sfatuiesc sa nu va uitati saniuta acasa!

Aceasta „Lume minunata” va fi deschisa de concertul celui mai indragit artist de catre prichindei, Mihai Constantinescu, precedat de prestatiile micilor artisti din Brasov apartinand grupului Viva la Musica, condus de Claudia Miritescu.

Nu vor lipsi standurile cu Kurtos, turta dulce, acadele, gogosi, iar pentru parinti, organizatorii au pregatit o terasa incalzita artificial, unde ei pot servi produse facute pe gratar si vin fiert cat timp copiii se vor bucura de activitatile din Oraselul magic deschis pentru ei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează